Mina 5 bästa tips för en bra kvällsrutin

Som manifestations- och mindsetcoach vet jag att sättet vi börjar vår dag på sätter tonen för hur den utvecklas. Men hur är det med sättet vi avslutar vår dag på? Vår kvällsrutin kan vara lika viktig som vår morgonrutin, om inte viktigare. Det är en tid för att reflektera över dagen, sätta upp intentioner för framtiden och förbereda våra sinnen och kroppar för en vilsam nattsömn.

Kommande masterclass

Har du svårt att få attraktionslagen att arbeta för dig? Oroar du dig för vad andra tycker och tänker om dig?

Under den kommande masterclassen kommer jag att lära dig hur du magnetiserar ditt sinne så att du kan skapa allt som du vill ha och förtjänar att få.

Du hittar mer information här.

1. Att utöva tacksamhet

Ett av de bästa sätten att avsluta dagen är att reflektera över vad du är tacksam för. Denna övning i tacksamhet är ett utmärkt sätt att höja din vibration och attrahera mer av det du är tacksam för. Ta några minuter innan du går och lägger dig för att skriva ner tre saker du är tacksamma för från din dag. Det kan vara något så enkelt som en varm kopp te eller ett vänligt ord från en vän.

2. Visualiseringsövning

Visualisering är ett kraftfullt verktyg för att manifestera dina drömmar. Skapa dig en vana att visualisera ditt ideala liv precis innan du somnar. Denna övning kan vara så enkel som att föreställa sig själv i sitt drömhus eller föreställa sig ett framgångsrikt företag. Nyckeln är att känna de känslor som är förknippade med att uppnå dessa mål, som om de redan har inträffat.

3. Skriv dagbok

Att skriva är ett annat kraftfullt verktyg för reflektion och manifestation. Om du känner dig dragen till att skriva innan du går och lägger dig så är att skriva dagbok den perfekta kvällsrutinen för dig. Här kan du reflektera över din dag, skriva ner begränsande övertygelser eller negativa tankar som du vill släppa taget om och sätta upp intentioner för nästa dag. Denna övning kommer att hjälpa dig att rensa tankarna och fokusera på vad du vill uppnå.

4. Ritualer för egenvård

Att ta hand om sig själv är viktigt för att skapa ett välmående liv i harmoni med de universella lagarna. Jag vill uppmuntra dig att införliva ritualer för egenvård i dina kvällsrutiner. Det kan vara allt från ett avkopplande bad till en meditationsövning. Nyckeln är att välja aktiviteter som hjälper dig att känna dig avslappnade och föryngrade.

5. Läsa eller lyssna på inspirerande innehåll

Eller varför inte tillbringa lite tid med att läsa eller lyssna på inspirerande innehåll innan du går och lägger sig. Det kan vara en bok, en podcast eller till och med en guidad meditation. Målet är att fylla ditt sinne med positiva tankar och idéer innan du somnar.

Att skapa en kvällsrutin som är i linje med de universella lagarna kan vara ett kraftfullt sätt att manifestera dina drömmar. Jag vill uppmana dig att redan idag börja skapa en kvällsrutin som passar dig. För jag vet att du snart kommer att märka av positiva förändringar i ditt liv.

Om författare

Mira

A Manifesting & Mindset coach helping female entrepreneurs to align to their Soul Path so they can manifest a prosperous business without sacrificing their personal life

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer