Investera i din framgång med Proctor Gallagher

Är Thinking Into Results för dyrt?

Tycker du att TIR är en för stor investering just nu men ändå vill prova på en av Bob Proctors äldre och billigare utbildningar för personlig utveckling? 

Eller har du redan gått Thinking Into Results är sugen på att prova något annat av Proctor Gallagher’s fantastiska utbud? 

Klicka på nedanstående bilder för mer information och fördelar med de olika utbildningarna. Observera att samtliga är på engelska och att upplägget är självstudier.

Six Minutes to Success

Öka dina resultat dramatiskt – inom ALLA områden i ditt liv med lätthet, bekvämlighet och motivation med Six Minutes to Success. Få praktiska steg i kombination med den inspiration du behöver för att tjäna mer pengar, skapa tillfredsställande relationer, starta ett mycket framgångsrikt företag, gå ner i vikt och leva ett mer produktivt och tillfredsställande liv.

Prova i 14 dagar nästan gratis ($1)

Magic in Your Mind

Under sex veckor kommer Bob, Mary och Sandy att introducera dig till några av de mest omskakande och livsförändrande idéer du någonsin hört om hur du kan utnyttja ditt sinnes kraft genom att lära dig att tänka på ett ordnat och kreativt sätt.

Så här fungerar detta steg för steg, tre-i-ett coachingprogram:

Varje vecka får du en ljudbaserad coachinglektion om en av de sex förmågorna från Bob och Mary. Varje session ger en djupgående inblick i vad varje fakultet är, hur du kan använda den för att förbättra livskvaliteten och hur du kan utveckla den.

Sandy kommer att skicka dig en videolektion och en övning varje dag. De dagliga lektionerna ger ytterligare insikter och specifika tekniker som tar dig vidare mot att förstå, utveckla och aktivt använda varje fakultet.

I slutet av varje vecka kommer du inte bara att ha utvecklat en av dina förmågor, du kommer också att veta när och hur du ska använda den på ett mer effektivt och givande sätt.

All framgång du någonsin har drömt om ... på ett magiskt sätt
Streaming Club

Är du överväldigad av all information som kommer till dig, de saker du behöver åstadkomma – och till och med dina egna mål och drömmar?

Att leva i ett tillstånd av överväldigande kommer aldrig att leda dig till att förtjäna och njuta av den typ av liv du verkligen längtar efter.

Du förstår, om du sitter fast i en känsla av överväldigande, fastfrusen av hinder – då finns det inget sätt för dig att växa.

Och dina resultat kommer inte att förändras.

Om du vill tjäna mer pengar, må bättre, ha mer meningsfulla relationer och uppleva det överflöd som livet har att erbjuda – då måste du göra något annorlunda.

Du måste ändra ditt tankesätt, omge dig med rätt stödsystem och vidta kontinuerliga åtgärder.

Och det bästa är att det inte kommer att ta mycket av din tid och energi att göra det.

BRYT IGENOM ÖVERVÄLDIGANDE, HINDER OCH GLASTAK
Ta dina prospekt genom Path to Agreement

Att vara säljare är det högst betalda yrket i världen. Men de flesta säljare förstår inte att försäljning handlar om sinnet.

I Path to Agreement kommer du att upptäcka en beprövad mental process i sex steg som alla kan använda för att tjäna hur mycket de vill. Den visar dig att försäljning inte är att prata med människor om en produkt eller tjänst. Det är inte att vara påträngande, aggressiv eller konkurrenskraftig. Det är inte en person som vinner och den andra förlorar.

Professionell försäljning är ett win-win-läge. Det är att leda ett prospekt på en väg av överenskommelse. Det handlar om att ta reda på något som de vill ha, blanda det med något som du har och sedan ge tillbaka det till dem.

Bob Proctor har använt denna anmärkningsvärda process för att generera hundratals miljoner dollar i försäljning. Och nu, för första gången, delar han med sig av den på ett sätt som alla kan följa för att dramatiskt förbättra sin säljförmåga.

Om du vill ha en empatisk process för verklig försäljningsframgång är Path to Agreement något för dig.

Working With the Law

Skapa det liv du verkligen vill ha genom att förstå och tillämpa universums lagar. Precis som gravitationen är dessa lagar alltid verksamma i ditt liv och dikterar de resultat du får varje dag.

Working With the Law har utvecklats av Bob Proctor och Mary Morrissey, två ledare inom personlig utveckling. Detta djupgående program undersöker de universella lagarna som styr de resultat vi får i livet.

Förutom att förklara attraktionslagen, undersöker detta program var och en av de andra lika viktiga lagarna som styr våra dagliga liv (totalt 11). Bob kallar ofta dessa lagar för bortglömda, eftersom de inte är särskilt välkända i den moderna världen, trots att de har funnits sedan tidernas begynnelse.

Tänk dig att slippa förvirringen och det slitsamma arbetet med att “försöka” lyckas och i stället uppnå stora framgångar på kort tid. Som du snabbt kommer att upptäcka är det liv du vill ha mycket lättare att uppnå när du är i linje med de 11 lagar som du kommer att lära känna i Working With The Law.

Science of Getting Rich

Bli rik på ett förutsägbart och pålitligt sätt med The Science of Getting Rich. Njut av mer överflöd, glädje och rikedom utan att arbeta hårdare eller ge upp all din tid.

The Science of Getting Rich är möjligen det mest inflytelserika programmet för personlig utveckling. Det lär ut grunderna för personlig utveckling, lagen om attraktion och hur du uppnår det liv du verkligen vill ha. Sammantaget kan det lära dig hur du utför och uppnår alla mål med precision och noggrannhet.

Bob Proctor använde detta kraftfulla system för att bygga praktiskt taget hela sin förmögenhet. Och det har fungerat som grunden för praktiskt taget varje arbete som Bob någonsin har skrivit, och alla de mest kraftfulla seminarier som han har undervisat runt om i världen. Dessa seminarier har hjälpt företag över hela världen att förbättra sin försäljning med hundratals miljoner dollar. Om du vill ha en ofelbar formel för rikedom och framgång är The Science of Getting Rich något för dig.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer