Thinking Into Results

Det är dags att börja TÄNKA DIG TILL RESULTAT

För att omvandla dina drömmar… till VERKLIGHET.

Dina mål… till PRESTATIONER.

Ditt tänkande… till RESULTAT.

Med Thinking Into Results, en 24-veckors process för RADIKAL personlig förändring.

Här är några otroliga nyheter:

Du KAN få precis allt som du seriöst vill ha.

Garanterat..

Har du redan försökt "allt" utan att lyckas?

Vill du göra ditt syfte men är osäker på vad det är?

Har du ett stort mål, men inte vet hur du ska nå det?

Om du svarat ja på minst en av ovanstående frågor kan vi hjälpa dig. 

Att förverkliga ett mål är ingen komplicerad process utan i själva verket är det en enkel fråga om orsak och verkan. Lika enkelt, konsekvent och pålitligt som 2+2=4.

Problemet är att de flesta av oss närmar oss mål på helt fel sätt. Vi fokuserar på att ändra beteenden och vanor för att ändra resultat – ett långsamt och potentiellt smärtsamt sätt att nå vad som i bästa fall blir en tillfällig lösning.

Om du verkligen vill göra en förändring i ditt liv behöver du gå djupare.

Om du vill ha andra resultat måste du skapa förändring på den nivå där dina resultat skapades från början. Du måste ändra ditt sinne.

När du gör det så blir det inte bara “möjligt” eller “troligt” att nå ditt mål…
Det blir OUNDVIKLIG

Var mer. Gör mer. Ha mer.

Med början redan idag.

Thinking Into Results  (TIR) är ett unikt system som bygger på över 75 år av intensiv forskning om vetenskapen och mekaniken bakom personliga prestationer: det som verkligen gör framgångsrika människor framgångsrika.

TIR utvecklades av den internationellt kända framgångsexperten Bob Proctor och den legendariska företagsadvokaten Sandy Gallagher. Thinking Into Results är den mest kraftfulla process som någonsin skapats för att snabbt och permanent transformera VARJE mål, dröm eller önskan till VERKLIGHET.

Denna mycket välstrukturerade, steg-för-steg process kommer att ge dig förutsättningar för att:

FÖRTYDLIGA DITT MÅL MED ABSOLUT PRECISION

Ett svagt mål ger svaga resultat. Ett mål som du inte har tänkt igenom (eller ännu värre, som du inte är medveten om) kan ge exakt det du inte vill ha. Men ett värdigt mål, som formas med glädje och uttrycks välformulerat, är det första och mest kritiska steget mot att skapa de resultat du vill ha.

FÖRANKRA DITT MÅL I DE DJUPASTE LAGREN AV DITT SINNE

Varje resultat du upplever i ditt liv, bra eller dåligt, är ett direkt resultat av dina tankar – de du är medveten om och, ännu viktigare, de du inte är medveten om. Anpassa ditt medvetna och undermedvetna sinne till att tjäna ditt värdiga mål, och det kommer att materialiseras med förbluffande hastighet.

HARMONISERA DITT MÅL MED UNIVERSUMS NATURLIGA LAGAR

Universum är fyllt av krafter som är utformade för att ge dig det du verkligen önskar. Harmonisera ditt tydliga, fullt alignade mål med det naturliga flödet av dessa krafter och förbered dig sedan på ett inflöde av möjligheter och överflöd som du inte har upplevt tidigare.

Thinking Into Results är ett omfattande program som utvecklats för självstudier och som faciliteras av konsulter. Programmet är utformat för att möjliggöra en positiv, djupgående och permanent förändring inom alla områden i ditt liv, inklusive:

Det här systemet används, och har använts, av individer, team och företag över hela världen och det finns INGET resultat som detta system inte har kunnat leverera.

👋 Hej, det är jag som är Mira

Din coach, mentor & medresnär

Med en livslång passion för personlig utveckling, transformation och ett hjärta för att hjälpa andra, förvandlade jag min eget eget liv till en resa av empowerment och frihet.

Mira påbörjade sin egen transformationsresa tillsammans med Bob Proctor och Sandy Gallagher i december 2021. Hon upptäckte snabbt att det var för bra för att behålla för sig själv och bestämde sig redan efter 3 veckor att hon skulle bli en ‘Bob Proctor’-konsult och hjälpa andra att skapa bestående förändringar i sina liv och företag. 

Och den 1:a april tog hon steget och signade upp. Och sedan dess har Miras liv snurrat på.  Mira blev friskförklarad från utmattningssyndrom (utbrändhet) som hon lidit av under ca 10 år, avslutade sin anställning som Biomedicinsk analytiker och driver nu Mira Soldottir of Sweden på heltid.  

Framgång är ingen mystisk kod att knäcka. Den bygger på klara och tillämpbara principer som redan har hjälpt tusentals människor världen över att nå sina mål.

För att du förtjänar att få det du vill ha 😍

Klar för nästa nivå?

Är du redo att lyfta både dig själv och ditt företag? Vårt mentorskapsprogram väntar på dig! Få direkt tillgång till alla verktyg och personlig vägledning i 6 månader. Ta steget – din framtid börjar här. Anmäl dig till “Thinking Into Results” och se dina visioner bli verklighet!

Jag är redo, jag vill gå
Thinking Into Results

Priser

Boka ett samtal med Mira för att få mer detaljer kring pris och upplägg. 

Brons

Kick Off Into Thinking Into Results

7997 SEK
 • 3 veckor prova-på-TIR
 • Lektion 1 & digital arbetsbok
 • Veckovis gruppcoaching (3st)
 • 6AM study club
 • 1st 1:1 session

Guld

Thinking Into Results (6 mån)

 • Thinking Into Results inkl 12 lektioner & digital guide
 • Veckovisa coaching-sessioner i grupp
 • Privat Facebook-grupp
 • Privat WhatsApp-grupp
 • Åtkomst till kursportal med TIR för ’alltid’
 • ‘6AM Study Club’
 • Enskilda samtal vid behov
 • Mastermind*
 • 2 stycken 1:1 sessioner
Populärast

Platina

Thinking Into Results VIP (6 mån)

 • Thinking Into Results inkl 12 lektioner & digital guide
 • Veckovisa coaching-sessioner i grupp
 • Privat Facebook-grupp
 • Privat WhatsApp-grupp
 • Åtkomst till kursportal med TIR för ’alltid’
 • ‘6AM Study Club’
 • Enskilda samtal vid behov
 • Mastermind*
 • 12 stycken 1:1 sessioner

Vanliga frågor & svar

Eftersom Thinking Into Results är en digtalt produkt som du får tillgång till direkt så finns det ingen ångerrätt. Om du vill vara säker så rekommenderar vi dig att börja med BRONS-nivån där du får tillgång till den första lektionen och kan prova TIR under 2 veckor. Kursavgiften återbetalas inte. 

Om du uppgraderar dig till lägst GULD-nivå inom 30 dagar från avslutad kurs så dras mellanskillnaden av från slutpriset. 

6 AM Club är för dig som vill ha resultat. Varje morgon måndag till torsdag så träffas vi via Zoom klockan 6.00 för att tillsammans men var för sig studera i 50 minuter. Under de sista 10 minuterna så delar deltagarna sina vinster och insikter enligt 3R. 

Detta är en mycket uppskattad men frivillig del av TIR. 

Nej, jag kan inte garantera att du når ditt mål eftersom det också krävs att du tar action och tillämpar materialet för att det ska fungera. 

När du följer programmet enligt Bob Proctor’s, Sandy Gallagher’s  och mina instruktioner kommer du att kunna nå vilket mål du än har satt upp.

Är du redo för det? Då kan vi ta ett samtal!

Nej, Thinking Into Results riktar sig till både privatpersoner och företag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer