Thinking Into Results

Det är dags att börja TÄNKA DIG TILL RESULTAT

För att omvandla dina drömmar… till VERKLIGHET.

Dina mål… till PRESTATIONER.

Ditt tänkande… till RESULTAT.

Med Thinking Into Results, en 24-veckors process för RADIKAL personlig förändring.

Här är några otroliga nyheter:

Du KAN få precis allt som du seriöst vill ha.

Garanterat..

Har du redan försökt "allt" utan att lyckas?

Vill du göra ditt syfte men är osäker på vad det är?

Har du ett stort mål, men inte vet hur du ska nå det?

Om du svarat ja på minst en av ovanstående frågor kan vi hjälpa dig. 

Att förverkliga ett mål är ingen komplicerad process utan i själva verket är det en enkel fråga om orsak och verkan. Lika enkelt, konsekvent och pålitligt som 2+2=4.

Problemet är att de flesta av oss närmar oss mål på helt fel sätt. Vi fokuserar på att ändra beteenden och vanor för att ändra resultat – ett långsamt och potentiellt smärtsamt sätt att nå vad som i bästa fall blir en tillfällig lösning.

“THE LAW OF CAUSE AND EFFECT IS THE LAW OF LAWS.”

Om du verkligen vill göra en förändring i ditt liv behöver du gå djupare.

Om du vill ha andra resultat måste du skapa förändring på den nivå där dina resultat skapades från början. Du måste ändra ditt sinne.

När du gör det så blir det inte bara “möjligt” eller “troligt” att nå ditt mål…
Det blir OUNDVIKLIG

Var mer. Gör mer. Ha mer.

Med början redan idag.

Thinking Into Results är ett unikt system som bygger på över 75 år av intensiv forskning om vetenskapen och mekaniken bakom personliga prestationer: det som verkligen gör framgångsrika människor framgångsrika.

Det utvecklades av den internationellt kända framgångsexperten Bob Proctor och den legendariska företagsadvokaten Sandy Gallagher. Thinking Into Results är den mest kraftfulla process som någonsin skapats för att snabbt och permanent transformera VARJE mål, dröm eller önskan till VERKLIGHET.

Denna mycket välstrukturerade, steg-för-steg process kommer att ge dig förutsättningar för att:

FÖRTYDLIGA DITT MÅL MED ABSOLUT PRECISION

Ett svagt mål ger svaga resultat. Ett mål som du inte har tänkt igenom (eller ännu värre, som du inte är medveten om) kan ge exakt det du inte vill ha. Men ett värdigt mål, som formas med glädje och uttrycks välformulerat, är det första och mest kritiska steget mot att skapa de resultat du vill ha.

FÖRANKRA DITT MÅL I DE DJUPASTE LAGREN AV DITT SINNE

Varje resultat du upplever i ditt liv, bra eller dåligt, är ett direkt resultat av dina tankar – de du är medveten om och, ännu viktigare, de du inte är medveten om. Anpassa ditt medvetna och undermedvetna sinne till att tjäna ditt värdiga mål, och det kommer att materialiseras med förbluffande hastighet.

HARMONISERA DITT MÅL MED UNIVERSUMS NATURLIGA LAGAR

Universum är fyllt av krafter som är utformade för att ge dig det du verkligen önskar. Harmonisera ditt tydliga, fullt alignade mål med det naturliga flödet av dessa krafter och förbered dig sedan på ett inflöde av möjligheter och överflöd som du inte har upplevt tidigare.

Thinking Into Results är ett omfattande program som utvecklats för självstudier och som faciliteras av konsulter. Programmet är utformat för att möjliggöra en positiv, djupgående och permanent förändring inom alla områden i ditt liv, inklusive:

Det här systemet används, och har använts, av individer, team och företag över hela världen och det finns INGET resultat som detta system inte har kunnat leverera.

Förfrågan om en gratis konsultation

Om du har några frågor eller bara vill komma i kontakt, använd formuläret nedan. Jag ser fram emot att höra från dig! Du kan komma i kontakt med mig direkt på hej@mirasoldottir.se

    This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer