Mindsetträning 1-3 november -2022

Allt för många nöjer sig med en medioker tillvaro med mediokra resultat 11 månader om året. Är du en av dem som lever för att ha semester? Eller som kanske har ångest på söndagen för att du måste gå till ett jobb som du kanske inte trivs på eller du kanske längtar till fredag så livet kan börja på riktigt igen?

Jag heter Mira Österman och är en Bob Proctor-konsult. Jag brinner för att lära dig hur du genom att förändra ditt sätt att tänka kan börja leva livet så som du vill leva livet. Alla dagar. Året runt. 24/7/365. Tillsammans med mina mentorer; Bob Proctor och Sandy Gallagher lär dig är ett unikt system för framgång. Ett system om det applicera rätt kommer att ge enastående resultat gång på gång på gång.

Masterclass

Med start tisdagen den 1 november klockan 18.00 kommer jag att lära dig grunderna i en gratis mindset-träning. Jag kommer att hålla en timmes lektion varje dag i 3 dagar (1-3 november). Samma tid varje dag. Du kommer att få verktyg att sätta mål, rätt sorts mål. Verktyg hur du ändrar vanor och kunskap om hur du förändrar ditt mindset. Allt detta och mycket mera kommer du att få tal av. Hur undrar du kanske? Jo du kan välja att vara med live då du också får bäst träning och har möjlighet att ställa frågor. Men du kommer också ha tillgång till lektionerna under ca 1 vecka så du kan se dem hur många gånger du vill. Du väljer själv om du vill vara med via Zoom eller se lektionerna i en Facebookgrupp.

Och väljer du att gå all in och göra utmaningarna så kommer du att efter dessa 3 dagar börja se att magiska saker händer i ditt liv.

Vill du se en förändring i ditt liv? Om du inte är förändringen kommer inget att hända. Tyvärr. Så om du är en person som konsumerar självhjälpsböcker, seminarier, workshops, youtube-klipp och you name it och fortfarande inte ser resultat så är det dags att göra något radikalt.

För det är när tar ansvar för dina nuvarande tankar och dina nuvarande resultat och skaffar dig RÄTT kunskap och gör jobbet som kommer du att se magiska resultat i alla delar av ditt liv. Att manifestera sitt drömliv är så mycket större än att manifestera en resa eller en bil.

Du anmäler dig till den kostnadsfria mindset-träningen här

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer