Om oss

Skapa mirakel med personlig utveckling –

Och frigör din fulla potential med Mira Soldottir of Sweden

Har du känt att du har mer potential än vad du uppnår idag? Hos Mira Soldottir of Sweden & Spark Miracle hjälper vi dig frigöra din fulla potential och förverkliga dina drömmar genom personlig utveckling. Som mindsetcoach brinner jag för att hjälpa individer och entreprenörer att uppnå sina mål och skapa mirakel i sina liv. Låt mig visa dig hur du kan nå den framgång du förtjänar.

Mina drivkrafter

Jag har under hela mitt liv känt en stark förståelse för mitt syfte och min vilja att hjälpa andra. Efter att ha utbildat mig till healer och Soul Realignment® Practitioner kom jag under sensommaren 2021 i kontakt med Bob Proctor och rätt snart förstod jag att det här var den saknade pusselbiten. Min personliga utveckling tog fart och nu förstod jag att jag hade möjligheten att göra en mycket större inverkan. Och att jag på ett effektivt och varaktigt sätt kan göra skillnad för mina medmänniskor. Genom att kombinera mina kunskaper inom healing, själsläsning och energitransformation med Bob Proctors material och insikter kan jag hjälpa människor att skapa mirakel – Spark Miracles.

Där och då förändrades allting och jag förstod att det som höll mig, och också mina klienter, tillbaka var min mentala programmering, dvs paradigm. Den här insikten var en game changer för mig och mitt liv fullkomligt transformerades genom ett pardigmskifte. Och rätt snabbt fattade jag beslutet att ta steget fullt ut för att hjälpa andra med deras personliga utveckling. Och hjälpa en individ i taget att frigöra sig från sina begränsande mentala blockeringar och leva ett liv i frihet.

Konsult

Sedan den 1 april 2022 är jag konsult hos Proctor Gallagher Institute (som senare byter namn till Proctor Gallagher Global Solutions, PGGS). Jag är en produkt av produkten och allt jag gör genomsyras av att tjäna mitt syfte och min passion. Jag känner stor tillfredsställelse i att ge andra möjlighet att leva sin sanning. Och med glädje och tacksamhet vägleder jag mina klienter längs deras nya väg mot ett nytt friare liv med bättre och starkare relationer utan begränsningar. Och andras framgångar är min framgång.

Min passion

Sedan 2021 har jag passionerat hjälpt flera klienter som har uppnått fantastiska resultat inom alla möjliga områden av sina liv. Att få vara en del av mina klienters transformation och stötta dem i andliga frågor. Att se dem nå sin fulla potential, bli medvetna om sina förmågor och bli framgångsrika i alla former av relationer genom personlig utveckling. Relationer till sig själva, till andra och till pengar, och att nå framgångar som de knappast vågade drömma om är den största belöningen för mig.

Min absolut största glädje i livet är att hjälpa varje enskild klient till frihet, genom ökad medvetenhet och med mitt stöd ta modiga steg utanför sin komfortzon, att återerövra sin egen identitet och framträda som den fantastiska varelse som hen föddes till att vara.

Jag vet hur viktigt det är för dig att få vara fri och lycklig inifrån och ut. Att få känna dig lyckad, både på ett personligt och professionellt plan. Samtidigt som du har tid för det som är viktigt på riktigt; familjen, barnen och vännerna.

Jag har ett fantastiskt erbjudande till dig som kommer att skapa en positiv inverkan på alla områden i ditt liv.

Boka ett discovery-samtal med Mira eller följa oss på Sociala medier.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer