Mira Soldottir

Mira brinner för att lära framförallt kvinnor hur de kan genom att leva i harmoni med de universella lagarna med lätthet kan skapa den verklighet som de drömmer om.

Mentorskap/coaching och energiarbete ligger Mira Soldottir varmt om hjärtat och i hennes verktygslåda finns det en rad olika verktyg. När det gäller healing använder sig Mira Soldottir sig abland annat av specifika protokoll för att hämta information från akashabiblioteket samt de galaktiska biblioteken.

Mira Soldottir brinner verkligen för att hjälpa dig att finna din själsliga essens och förse dig med de rätta verktygen så att du kan leva i linje med din själs unika uttryck fullt ut. Tillsammans utforskar ni dina andliga gåvor och din själs urspungsenergier genom läsningar såsom Soul Realignment® och Soul Manifesting Blueprint.

För dig som är redo att expandera ditt medvetande ännu mer och ge din personliga och andliga utvecklingen en extra skjuts erbjuder Mira Soldottir dig ett 24 veckor långt coachingprogram tillsammans med en av världens ledande profiler inom personlig utveckling. Kontakta Mira Soldottir för att boka ett förutsättningslöst möte.

Dessutom så har Mira en unik tjänst för Starseeds. I Celestial Reading & Healing tittar Mira på alla dina inkarnationer, både på jorden men också i andra stjärnsystem.

Mira ser fram emot att möta dig och följa dig och din personliga utveckling över tid.

Mira berättar om sig själv:

Mira Soldottir trummar på shaman trumma på Öland

Jag kom i kontakt med healing för första gången under tidigt 1990-tal då jag besökte en alternativ hälsomässa i Danmark. Mitt första intryck var WOW!

”Jag kände hur det strålade energi genom mina ben, jag hade svårt att andas när healern höll händerna över mitt bröst. Och det kändes som om att mina ögon snurrade dess ögonhålor”.

Kort efter mitt andliga uppvaknande våren 2018 kände jag att healingen kallade på mig och jag började att utforska healingens magiska värld. Jag gick Reiki steg I och steg II hos Anette Karlsson på AK holistiska helhetshälsan samt Meridian Flush hos Vita safiren under sommaren/hösten 2018.

Under runt årsskiftet 2018/2019 började jag att kanalisera den healingmodalitet som jag nu kallar för Celestial Reading & Quantum healing. Jag får kontinuerligt ny kunskap nerladdad vilket leder till uppgradering av min helande förmåga samt av modaliteten.

Under hösten 2019 påbörjade jag en multidimensionell mediumutbildning, Multidimensional Mediumship™ – hos Stellar Academy, eftersom jag ville få en bred grundläggande kunskap om vår multidimensionella verklighet.

Frekvens- och energimedicin ligger mig varmt om hjärtat och via Helande – Naturligt för kropp, själ och ande,  förkovrar jag mig bland annat  i homeopati och blomsterterapi. Jag håller också på att utbilda mig till samtalsterapeut.

Soul Realignment®

Under 2020 och 2021 har gått tre kurser hos Nihal Academy . Soul Realignment® är en enkel men ändå otroligt avancerade modalitet där man använder sig av ett specifikt protokoll med en bestämd referensram hämtar specifik information från klientens Akasha-krönika. Jag har också lärt mig att göra energianalyser av företag samt att analysera Manifesting blueprint, under Andrrea Hess regi.

Vad har Soul Realignment betytt för Mira personligen?

Att få vetskap om hur min själ är strukturerad och i vilka områden som jag skiner och vad jag bör hålla mig borta ifrån har gjort stor skillnad för mig. Det har resulterat i att jag nu kan jag kan se hur fel jag har levt. Och vart någonstans det har gått fel. Det har gjort att jag nu kan se på vilket sätt som jag har drev mig själv mot utmattningens rand. Men att utvidga mitt medvetande om mitt själsliga ursprung har jag förstått varför jag är här just nu. Det har i sin tur resulterat i att jag nu förstår bättre varför jag har valt att inkarnera i min familj. Och till sist så har den bidragit till att äntligen jag börjar att förstå var mitt högre uppdrag är.

Och slutligen så har jag kallat på medlemmar i min själsgrupp. Det är så att jag har en speciell gåva till er. Känner du dig kallad? Och har läst ända hit? Välkommen att höra av dig till mig.

Med kärlek,

Mira Soldottir

Sri Yantra, Mira Soldottir

Mira och celestial shamanism

Under våren 2020 aktiverades mitt stjärnfrö vilket har lett till en kraftig expansion av mitt medvetande. Vilket resulterade i min förmåga att dimensionsvandra också expanderade. Mina guider har utbildat mig till en celestial schaman. Jag arbetar intuitivt tillsammans med olika intergalatiska högfrekventa varelser i vårt multiversum.

Det händer både nu och då att jag anlitas av interdimensionella väsen och av vilsna själar. Där jag hjälper dessa väsen att läka och hela  de trauman som behöver helas innan dessa själar/väsen kan återvända till deras ursprungliga dimension.

Jag har också flera nöjda klienten i den här dimensionen 🙂


Curriculum vitae

HEALING
Reiki Usui Nivå 1 och 2 – 2018
Meridian Flush – 2018
Intuitiv multidimensionell healing – 2020

SOUL REALIGNMENT® (Nihal academy & Andrrea Hess)
Certifierad Soulrealignment® Practitioner – 2021
Advanced Soul Realignment® Practitioner Level II och III – 2021
Soul Realignment® for Business and Financial Abundance – 2021
Manifesting Blueprint – 2021
Money Manifesting Mastery – 2021

MEDIAL UTBILDNING (Stellar Academy)
Multidimensional mediumship – PÅGÅR

AROMATERAPI (Eva Okeijn – Tankbar)
Diplomerad Regndroppsterapeut – 2021
Diplomerad Aromamassör -2021
N.A.T – pågår
Stressbuster – pågår

ÖVRIGT (Resonans.org)
BACH Blomsterterapi – 2020
Homeopati I & II – 2020
Introduktion till eteriska oljor – pågår


Sri Yantra, Mira Soldottir

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer