Thinking Into Results förändrade Miras liv.

Under många år gjorde Mira som många andra. Hon kämpade hårdare, hon försökte göra mer. Prestera bättre. Alltid perfekt. Ta hand om hus och barn samtidigt som hon pluggade/jobbade heltid och var ensamstående med 3 barn. Tills en dag då allt tog stopp. Väggen, eller taket var ett faktum. Efter 6 års sjukskrivning för utmattning bestämde sig Mira att tänka sig frisk. Det här beslutet, att bli frisk oavsett vad ledde så småningom Mira till Bob Proctors och Proctor Gallagers program för professionell och personlig framgång och utveckling – Think Into Results som Mira, innan hon blev konsult, gick som klient. Redan innan programmet startade så hade Mira bestämt sig. Hon ska hjälpa andra att nå framgångar större än de någonsin trodde vara möjligt och så föddes Spark MIRAcles.

Spark MIRAcles kommer att under året att hjälpa minst 150 kvinnor och entreprenörer, som idag kämpar och ger allt de har men ändå inte får de resultat som de vill ha, att förbättra sina liv – på alla områden av livet.

Alla förtjänar att både bli framgångsrika och öka sina inkomster SAMT få mer tid för familj och vänner. Och till annat som gör livet värt att leva. För vi har bara ett liv.

Som konsult för Proctor Gallager Insitute erbjuder Mira och Spark MIRAcles-teamet dig att genom framgångsprogrammet Thinking Into Results återställa ditt mindset till ursprunglig perfektion så att du kan frigöra dig från negativa och begränsande föreställningar, övertygelser och vanor (även kallat för paradigm) så att du kan skapa nya och bättre resultat. Gång på gång på gång…

Mira Österman

din guide till ett framgångsrikt mindset

Mira har dedikerat sitt liv åt att hjälpa dig att skapa det liv det liv som du önskar där verklig rikedom – hälsa, kärlek, andlig, materiell, intellektuell – flödar till, genom och från dig i en ständigt växande, aldrig sinande cykel av överflöd.

Jag sökte länge med både ljus och lykta efter mitt syfte. I nästan 50 år så var min ständiga tanke: ”Vad ska jag bli när jag blir stor?” Jag skapade bara mer och mer förvirring. Och nästan maniskt så spenderade jag åratal på att utbilda mig men jag hittade aldrig mitt syfte. Jag hittade aldrig svaret på ”Varför är jag här?”

I samband med att min kärlek dog så fick jag ett andligt uppvaknade. Så jag började att söka efter svaret på min fråga på andra sätt. Ännu fler utbildningar; healing, mediala utbildningar, homeopati och andra alternativa behandlingar. Men fortfarande inget svar på frågan ”Varför är jag här?”. Det var först när jag började Thinking Into Results som svaret kom till mig. Det var så enkelt. Du anar inte, men svaret på min fråga fanns hela tiden precis framför mig – det jag älskar att göra, det jag gjort i hela mitt liv.

Jag älskar att hjälpa andra. Jag älskar att stötta och att lyfta andra. Och ärligt talat, så är jag jäkligt bra på det. Redan som sjuåring fick jag lära mig konsten då jag blev frökens hjälpreda. Så mitt syfte, det jag verkligen älskar att göra är att hjälpa. Och jag ser fram emot att få hjälpa dig. Om du vill ha min hjälp.

3333

Tre utbildningar, tre barn, tre män och tre stora förluster (bror, far och man) senare så blev väggen ett faktum. Det tog stopp. Jag lyssnade inte på kroppens signaler utan körde på ännu hårade. Tog på mig mer och mer arbetsuppgifter och ansvar. För det var så jag var programmerad och fostrad. Gör mer, kämpa hårdare, hjälp mer, andra är viktigare än dig så ge mer service. Något dog. Min vilja, min drivkraft, mitt målinriktade arbetssätt. Och kvar fanns bara en spillra. Jag skyllde min dåliga hälsa på min vilja, drivkraft och målinriktade arbetssätt. Jag förstod inte att det var mina val, mina beslut som gjorde mig sjuk.

Så jag fortsatte envist att undvika att sätta mål – för jag ville ju bli frisk. Men jag blev aldrig bättre. Inte förens jag bestämde mig för att tänka mig frisk . Omedvetet satte jag ett mål ”Jag ska bli frisk” och jag började att engagera mg både i tanken men också i känslan. Och sakta men säkert började jag att förändra mitt beteende. Våren 2022 blev jag helt friskförklarad.

Curriculum vitae

Mira har älskat att studera. Att lära nytt och lära ut har varit och är en av hennes stora passioner.

UTBILDNING & YRKE
Kokerska
Nätverkstekniker
Biomedicin & biomedicinsk analytiker

HEALING
Reiki Usui Nivå 1 och 2 – 2018
Meridian Flush – 2018
Intuitiv multidimensionell healing – 2020

SOUL REALIGNMENT® (Nihal academy & Andrrea Hess)
Certifierad Soulrealignment® Practitioner – 2021
Advanced Soul Realignment® Practitioner Level II och III – 2021
Soul Realignment® for Business and Financial Abundance – 2021
Manifesting Blueprint – 2021
Money Manifesting Mastery – 2021

Reading into the future in the Akashic Records – 2023

MEDIAL UTBILDNING (Stellar Academy)
Multidimensional mediumship – PÅGÅR

AROMATERAPI (Eva Okeijn – Tankbar)
Diplomerad Regndroppsterapeut – 2021
Diplomerad Aromamassör -2021
N.A.T – 2022
Stressbuster – 2022

ÖVRIGT (Resonans.org)
BACH Blomsterterapi – 2020
Homeopati I & II – 2020
Introduktion till eteriska oljor – 2021

COACHING & SAMTALSTERAPI
E-universitetet – Certifierad Samtalsterapeut med e-hälsa – 2021
Proctor Gallagher Institute – Konsult ”Thinking Into Results” – 2022
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer