MANIFESTATIONS- & MINDSET COACH

Låt oss bygga ditt rika liv tillsammans

Välkommen till Mira Soldottir of Sweden – platsen där dina drömmar om ett liv i överflöd blir till verklighet. Här, där frihet är målet och framgång är resan, strävar vi efter att vara mer än din mentor och coach – vi är din partner i att skapa en framtid som vibrerar av personlig och professionell utveckling.

På Mira Soldottir of Sweden är din framgång vår drivkraft. Vi tror helhjärtat på din förmåga att forma ditt öde. Vår vision är att vara den gnista som tänds inom dig, en lysande guide som belyser din väg mot ett liv där friheten inte bara är en ambition, utan din ultimata triumf. Här får du tillgång till verktygen och insikterna som behövs för att omfamna din inre styrka, utforska din obegränsade potential, och styra mot ett liv som är lika rikt på inre frid som det är på yttre framgång.

Vi är här för att tillsammans med dig avtäcka och frigöra ditt sanna jag. Med en kombination av djupgående insikt och praktisk handling, leder vi dig mot ett liv där varje steg är ett steg närmare dina drömmars verklighet. Välkommen till en värld av möjligheter, där vi tillsammans skapar en framtid som är lika oändlig som din vision.

Vi är redo att leda dig på din resa mot ett extraordinärt liv. Är du med oss?

Prenumerera och få min guide med 10 steg till ett rikare Mindset

Hej, jag är Mira Österman

GRUNDARE till MIRA SOLDOTTIR of SWEDEN

Hej, jag heter Mira Östernan. Sedan nästan 2 år tillbaka har jag dedikerat mig åt att stötta kvinnor i deras strävan efter personlig och professionell framgång. Mitt arbete bygger på att väcka kraften inom dig för att skapa ett liv av frihet och överflöd.

Som din mentor och coach, är jag här för att vara din partner på denna spännande resa. Mitt uppdrag är att hålla dig ansvarig, stärka din tro på dina möjligheter, särskilt när tvivel uppstår, och att hjälpa dig att bryta igenom begränsande tankemönster. Tillsammans ska vi navigera mot ett liv där frihet och empowerment är inte bara mål, utan en del av din vardag.

Genom vårt unika program, iMagnify – Thinking Into Results, är vi på Mira Soldottir of Sweden redo att upplysa och förstora varje steg på din väg. Vi öppnar dörrar till en verklighet där dina drömmar inte bara uppfylls, utan överträffas.

Min egen resa har lärt mig mycket. Inspirerad av min mentor Bob Proctor, har jag omvandlat min egen utbrändhet till styrka och förnyelse. “Berätta för mig vad du vill ha så ska jag visa dig hur du får det,” sa han. Denna lärdom har varit grundläggande i min egen förvandling och i mitt arbete med att hjälpa andra.

Framgång är ingen hemlighet. Den bygger på tydliga principer och steg-för-steg-handlingar, beprövade av tusentals människor världen över. Låt oss tillsammans utforska dessa steg och skapa ditt drömliv.

VÅR VISION

Vår vision är att vara en katalysator för transformation, där varje individ har kraften att forma sitt öde. Vi strävar efter att vara ljuspunkten som tänds inom, leder vägen och banar väg för en existens där friheten är den ultimata framgången.

Vi är dedikerade till att skapa en värld där människor är utrustade att omfamna sin inre styrka, upptäcka sin obegränsade potential och leva med frihet och inre frid som sin  kompass. 

På Spark Miracles är varje steg mot personlig och professionell tillväxt en del i en större process av förvandling, där vi tillsammans skapar en värld där den verkliga kraften ligger i att känna sig empowered och oändligt kapabel  att uppnå ett liv där frihet inte bara är en dröm utan en levande verklighet.

Genom vårt engagemang, innovation och vårt unika program ‘iMagnify’, är vi på Spark Miracles fast beslutna att inte bara upplysa utan också förstora värdet av varje persons resa, vilket gör att drömmar och ambitioner kan blomma i en värld där frihet och empowerment inte bara är mål, utan en daglig verklighet.

BOB PROCTOR - LEGENDAREN INOM PERSONLIG UTVECKLING

Bob Proctor, en ikonisk figur och stjärnan i dokumentärfilmen om attraktionslagen “The Secret”, påbörjade sin livsförvandlande resa i personlig utveckling efter att ha upptäckt Napoleon Hills “Think and Grow Rich”. Detta blev inledningen på hans livslånga strävan att förstå hemligheterna bakom mänsklig framgång och potential.

Under sitt liv ägnade sig Bob Proctor åt att utforska sinnets kraft och dess förmåga att medvetet forma vår verklighet. Hans forskning och djupgående studier av framgångens vetenskap resulterade i skapandet av Thinking into Results – ett av de mest inflytelserika programmen inom personlig utveckling globalt sett.

Bobs filosofi:Change is inevitable, but personal growth is a choice. When you change your perspective, you will change your LIFE.”

På Mira Soldottir of Sweden, är vi stolta över att fortsätta Bobs resa som konsult åt Proctor Gallagher och ge dig de resultat du drömmer om. 

Låt oss tillsammans uppnå det exceptionella – förverkliga din fulla potential och skapa det liv du alltid har önskat.

VI GER DIG DE RESULTAT DU ÖNSKAR

Ta ditt första steg mot extraordinära mål

Är du redo att lyfta ditt företag till nya höjder men känner dig osäker på nästa steg? Vårt gruppcoachningsprogram är skräddarsytt för att låsa upp din fulla potential. Här hjälper vi dig att upptäcka dina unika styrkor och omvandla dina utmaningar till möjligheter. Vi kommer att arbeta tillsammans för att sätta inspirerande mål och utforma konkreta handlingsplaner som förvandlar dessa mål till verklighet. 

Boka ett Success Blueprint Samtal
Ta det första steget idag genom att boka ett kostnadsfritt Success Blueprint samtal. Låt oss utforska hur vi kan omvandla din vision till en framgångsrik verklighet.

Lär dig mer om Thinking into Results
Upptäck kraften i “Thinking into Results”, ett banbrytande program utformat för att katalysera din personliga och professionella tillväxt. Ta reda på hur detta program kan revolutionera ditt sätt att tänka och agera mot framgång.

HUR VI KAN HJÄLPA DIG

iMAGNIFY - Thinking Into Results

Ett fantastiskt 6-månaders coachingprogrammet, tack vare vilket du kommer att upptäcka dina livsmål och uppnå dem snabbare och enklare än någonsin!

Baserat på 6 decennier av forskning, undervisning och framför allt resultaten från sina elever, har Bob Proctor skapat ett av de mest effektiva personliga utvecklingsprogrammen som finns överallt i världen.

iMASTERMIND

Ta del av två exklusiva mastermindsessioner i månaden, kombinerat med en interaktiv Q&A-session.

Gå med i en gemenskap av kvinnor som vill uppnå mer i livet! Klubben är en fantastisk gemenskap där du kommer att få nya vänner och vara omgiven av gruppens energi.

iMindset

Ny information kommer snart

..

Är du redo att transformera din verksamhet och ditt liv?

Upptäck kraften i personlig och professionell omvandling med Mira Soldottir of Sweden. Vi specialiserar oss på att föra individer och team till nya höjder av framgång och uppfyllelse. Genom vårt unika tillvägagångssätt, kommer du inte bara att uppnå märkbara förbättringar i din verksamhet, utan också upptäcka dolda dimensioner av din egen potential. Är du redo att utforska vad som verkligen är möjligt för dig och ditt team? 

Ta det första steget mot ett extraordinärt liv och affärsverksamhet idag. Med vårt kostnadsfria “Success Blueprint”-samtal kan du börja kartlägga vägen till dina största mål. Låt oss tillsammans skapa en framtid där dina ambitioner och drömmar blir till verklighet. dimensioner av din egen potential. Är du redo att utforska vad som verkligen är möjligt för dig och ditt team? 

Blogg och artiklar

Mentala förmågor Rikedom State of Mind

Lås upp din kreativa potential

Omfamna fantasins magi Föreställningsförmågan är en extraordinär kraft som ofta förblir outnyttjad. Många människor kväver omedvetet sina kreativa förmågor genom...

Bästa tips Mindset Universella lagar

Mina 5 bästa tips för en bra kvällsrutin

Som manifestations- och mindsetcoach vet jag att sättet vi börjar vår dag på sätter tonen för hur den utvecklas. Men...

Frihet Glädje Lycka Mindset Överflöd Rikedom Universella lagar

Lagen om orsak och verkan: Ett kraftfullt verktyg för personlig utveckling och framgång

Lås upp din fulla potential med lagen om orsak och verkan: En guide till personlig utveckling, ekonomisk framgång och bättre...

TESTIMONIALS

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer