Hej, jag är Mira Österman

Välkommen till Spark Miracles, där vår vision är ditt uppvaknande. Jag är inte bara din coach; jag är din guide till en värld där medvetenheten utvidgas och potentialen är gränslös. Vårt mål är att upplysa individer världen över – att ge dig insikter och visdom så att du kan förverkliga dina drömmar och leva det liv du innerst inne längtar efter.

Hos Spark Miracles har vi ett uppdrag: att betydligt höja livskvaliteten för varje person. Genom att förädla tankens kvalitet, bredda medvetandet och skapa harmoni med universums omutbara lagar, formar vi en verklighet där livets rika mosaik utvecklas sig för var och en av oss.

Vi är beslutsamma att vara kraften som driver fram en ny tid där sann rikedom – andlig, materiell och intellektuell – inte bara är en möjlighet, utan en konkret verklighet för alla. Tillsammans bygger vi en värld där överflöd är standard, en värld där varje individ ständigt upplever ett flöde av framgång och tillfredsställelse.

Den kraftfulla transformationen – endast för modiga och beslutsamma kvinnor

Är du redo att gå från överväldigad till oövervinnelig? Mira Soldottir of Sweden & Spark Miracle är din personliga bastion för att bli den ledare du är ämnad att vara. Som kvinna och företagare känner jag till de unika utmaningarna vi står inför. Jag har inte bara tänkt mig frisk från utbrändhet, utan jag har också sett hur kraftfull vår tankeverksamhet kan vara när det kommer till våra nära och kära. Nu är det dags för dig att frigöra din potential.

En personlig resa till kollektiv styrka

Mitt liv är ett levande bevis på att viljestyrka kan förvandla både sinnet och verkligheten. Jag har gått vägen från utbrändhet till att blomstra, både personligt och som entreprenör. Genom att finjustera mina egna tänkemönster och energier har jag inte bara läkt mig själv utan också fört denna helande kraft till min familj. Denna erfarenhet är grunden för min coaching, där jag guidar likasinnade kvinnor till att uppnå balans och framgång i sina affärer och liv.

Framgång för den moderna kvinnliga företagaren

Som konsult för Proctor Gallagher (Bob Proctor) är jag beviset på produkten. Jag vet att genom att rikta om våra paradigm, kan vi som kvinnor övervinna de hinder som står i vägen för vår framgång. Mitt arbete genomsyras av en passion för att ge kvinnor kraften att leva sin sanning fullt ut, att nå framgång på sina egna villkor och att skapa obegränsade möjligheter för sig själva och sina familjer.

Min passion

Jag är särskilt dedikerad till att hjälpa kvinnliga företagare att transformera sina liv. Sedan 2021 har jag sett otaliga kvinnor gå från att vara osäkra till att bli säkra, kraftfulla individer som inte bara når sina mål utan överträffar dem. Att se dig växa, utvecklas och skapa den framgång du drömt om, samtidigt som du bibehåller harmoni i ditt personliga liv, är den ultimata belöningen för mig.

Du är inte ensam på denna resa. Jag är här för att ge dig verktygen och stödet du behöver för att inte bara återhämta dig från utmaningar, utan för att blomstra genom dem. Tillsammans kommer vi att utforska hur du kan omfamna din identitet som en framgångsrik kvinnlig företagare och skapa en varaktig, positiv förändring i alla områden av ditt liv. Välkommen till en värld där din potential är oändlig.

Har du ett 'ouppnåligt' mål som du vill uppnå?

Jag hjälper entreprenörer att växa framgångsrika business, uppnå stora mål och manifestera ett rikt liv utan att ge avkall för det som är viktigt på riktigt.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer