Kvinna med sedlar, text: Money Mindset Mastery - Manifestera ditt rika liv

The Prosperity Pathway: Förändra ditt Money Mindset på 4 veckor

Har du någonsin undrat varför vissa människor tycks ha en magnetisk attraktion för pengar och framgång? Upptäck hemligheterna bakom deras mindset med kursen Money Mindset Mastery: manifestera ditt rika liv

Kvinna som tänker på pengar, kvinna som kastar pengar omkring sig, sedeltryck. Text: Money Mindset Mastery

Om du är redo att utmana ditt nuvarande penga-mindset och skapa ett rikare liv, då är Money Mindset Mastery: manifestera ditt rika liv kursen för dig. Oavsett om du är en entreprenör som vill utveckla ditt företag eller en individ som längtar efter ekonomiskt överflöd, så kommer denna kurs ge dig verktygen och strategierna för att lyckas.

Genom kraften av manifestation och förändring av ditt Money Mindset kommer du att öppna upp dörrarna till obegränsad framgång och överflöd. Tillsammans kommer vi att utforska kraftfulla tekniker och verktyg så att du kan omprogrammera dina tankar, övertygelser och känslor kring pengar och framgång. Genom att förändra ditt inre landskap kommer du att skapa en stark grund för ekonomiskt överflöd och uppnå dina drömmars mål.

Du kommer att få tillgång till konkreta verktyg, övningar och strategier för att omsätta dina nya insikter i praktiken. Jag kommer att guida dig genom stegvisa processer för att sätta upp mål, skapa en handlingsplan och övervinna hinder som kan uppstå längs vägen. Genom att kombinera paradigmskiften och praktisk handling kommer du att vara rustad för att ta din ekonomiska framgång till nästa nivå.

Jag är fast besluten att ge dig en engagerande och stödjande kursupplevelse där du kan växa, lära och inspireras av likasinnade deltagare. Bli medlem i vår gemenskap och låt oss tillsammans manifestera ditt rika liv – en framtid fylld av lycka, hälsa och förmögenhet som är anpassad efter dina individuella önskemål och visioner.

Money Mindset Mastery : manifestera ditt rika liv

Vi kommer att ha veckovisa lektioner via Zoom. Dessa lektioner spelas in och läggs ut i en dold facebookgrupp. Du kommer att ha tillgång till allt material så länge som facebook erbjuder den här tjänsten.

Vecka 1: Introduktion till kursen, målsättning och strategier för att sätta ett utmanande ekonomiskt mål.

Vecka 2: Money Mindset Makeover: identifiera dina övertygelser om pengar och skapa nya övertygelser.

Vecka 3: Money Mindset Mastery: implementera din nya tro om pengar.

Vecka 4: Personlig utveckling för ekonomisk framgång.

Bonus

Personligt stöd och skräddarsydd vägledning för din ekonomiska framgång
Som en extra bonus får du möjligheten att boka ett personligt samtal med mig, din manifestationscoach. Under detta samtal fokuserar jag på att ge dig individuell vägledning och stöd för att påskynda din ekonomiska framgång. Jag kommer att lyssna på dina utmaningar, besvara dina frågor och erbjuda skräddarsydd feedback. Allt anpassat efter ditt unika behov och mål. Tillsammans kommer vi att skapa en handlingsplan som hjälper dig att övervinna hinder och ta dina framsteg till nya höjder. Detta personliga samtal är en fantastisk möjlighet att få extra stöd och säkerställa att du får ut det allra bästa av kursen. Se det som din personliga boost för att manifestera ditt rika liv.

Mellan lektionerna får du kraftfulla hemuppgifter och övningar för att fördjupa dina kunskaper och implementera det som du har lärt dig. Allt för att du ska accelerera din ekonomiska framgång.

Börja din resa mot ekonomisk frihet och framgång redan idag! Anmäl dig till Money Mindset Mastery: manifestera ditt rika liv och låt oss tillsammans skapa en framtid fylld av lycka, hälsa och förmögenhet. Ta steget mot att förändra ditt pengamindset och uppnå dina drömmars mål. Jag ser fram emot att guida dig på denna spännande resa!

Kontakta mig för ett personligt ”onboarding-samtal” redan idag så där du får all information som du behöver.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer