Twinflame tittar på stjärnorna, relationsläsning

Känns det som att du och din partner har levt många liv tillsammans? Har du kanske träffat din twinflame? Det här är läsningen för dig som vill veta mer om hur många gånger ni har varit inkarnerade samtidigt. Och hur många av de liven som ni har varit inkarnerade i samma familj eller släkt. Du får också svar på om ni har varit gifta, vänner och eller kollegor.

Mira undersöker också om det finns någon gemensam karma som är redo att rensas bort. Och om det finns några blockeringar och begränsningar som komplicerar er relation. De blockeringar och begränsningar som era själar är redo att släppa rensas bort.

För att du/ni ska få en ökad förståelse för vilket livstema vardera part i förhållandet är tittar Mira också på i vilka områden utmaningarna finns för närvarande.

Twinflame, twin flames

Är Twinflame & relationsläsningen enbart för kärleksrelationer?

Absolut inte. Den fungerar för alla relationer såsom förälder-barn, syskon, vänner eller varför inte mellan två kollegor? För alla relationer där det kanske gnisslar lite.. Vill du istället manifestera in ett romantiskt förhållande i ditt liv kommer en Soul manifestation blueprint att ge dig svar på hur din manifesteringsprocess ser ut.

Kan jag beställa en läsning där den andra parten inte vet något?

Både ja och nej. Du kan få hjälp med att rensa bort blockeringar och begränsningar på din sida och du kan få reda på information om dig själv i förhållande till den andre.

Vad ingår i priset?

I priset ingår Miras förarbete samt leverans av läsning. Du kan välja mellan telefon, över Zoom eller i form av ett pdf-dokument. Priset för läsningen är 1897 kr. Har du gjort en Soul Realignment® eller en själsprofil hos Mira får du 400 kr i rabatt och betalar då endast 1497 kr.

Vill du veta mer om hur din familj och dess konstellation ser ut på ett energimässigt och själsligt plan? Ta en titt på Familjekonstellations-läsningen

Den här läsningen bygger på Soul Realignment® en modalitet skapad av Andrrea Hess

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer