Att vara soulpreneur och driva sitt företag utifrån sin själsliga essens är något som börjar att bli allt vanligare. För Mira var det självklart att redan från dag ett arbeta utifrån hennes själsliga gåvor, hennes unika sätt att manifestera och utifrån hennes finansiella intention i företaget Mira Soldottir of Sweden och därmed skapa en business som är i alignment till Miras själsliga essens. Till sin hjälp har hon en rad olika verktyg som hon nu erbjuder företag och företagare både som enstaka läsningar men också i form av coaching.

Soul Realingment® for Business och Financial Abundance

Kan man verkligen göra energiavläsningar av företag? Ja, det kan man. I alla fall när det gäller redan uppstartade företag. Men det går också att göra energiavläsningar för företag som ännu bara är på idéstadiet. Hur som helst så omfattar den här typen av läsning områden så som produkter/tjänster, marknadsföring och försäljning. Det här är en energiavläsning och skiljer sig jämfört med traditionell företagsrådgivning.

Soulpreneur Manifesting Blueprint

Alla har vi ett alldeles unikt sätt att manifestera det vi vill ha i våra liv. Den här läsningen kommer att ge dig din alldeles unika roadmap för att du på enklast och snabbast sätt ska kunna skapa det du drömmer om oavsett om du vill ha det i ditt privata liv eller något som du vill manifestera i ditt företag.

Soul Inspired Business Program – coachingprogram för Soulpreneurs

Det här är coachingprogrammet för dig som är redo att ta ditt företag till nya nivåer. Och samtidigt skapa nya förutsättningar för dig och ditt företag att nå ditt finansiella mål. Likaså är det här är unika coaching-konceptet är för soulpreneur som är redo att ta ansvar för sina handlingar. Är du modig nog för att ta det första stegen till den förändring som själen längtar efter?. Mira har satt ihop ett program med flera olika läsningar samt coachande samtal för att säkerställa att du är i alignment under hela din manifesteringsprocess.

Energetic analysis for business, energiavläsning av företag

Energetic Analysis av företag med Soul Realignment® for Business & Financial Abunance

Manifestera, attraktionslagen

Manifesting Blueprint ger dig nyckeln för att kunna manifestera det du önskar i en betydligt snabbare takt.

Verktygen Soul Realingment® for Business & Financial Abundance och Manifesting Blueprint är modaliteter utarbetade av Andrrea Hess.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer