Är du beredd att bli den kraftfulla manifesterare som du föddes till att vara?

Jag vet hur hopplöst det kan kännas när man försöker manifestera det man vill ha men ändå få mer av det man inte vill ha.

Jag vet hur svårt det kan vara att våga fatta beslut och sedan ta det där första steget som behövs för att nå målet.

Jag vet hur det känns att ha en dröm om att kunna tjäna pengar på mitt syfte.

Jag vet hur det känns att inte veta hur jag ska kunna leva på min dröm.

Nu vet jag. Kanske är du redo att ta ditt första steg till att kunna manifestera ditt drömliv. Kanske hålls du tillbaka av din oro för hur du ska klara av att ta de steg som krävs av dig.  Men längtan finns där.

En längtan efter att kunna tjäna pengar på att bara göra det som du älskar mest av allt genom att bara vara dig själv.

Så då frågar jag dig:

 • Hur mycket skulle det vara värt för dig att leva ditt liv 100% i linje med ditt gudomliga syfte?
   
 • Vad skulle det kunna innebära för dig om du visste precis vad du behöver göra för att skapa de resultat du vill ha, genom dina unika gåvor och energier?

Varmt välkommen att anmäla dig till vårt coachingprogram för privatpersoner:

Soul inspired Life Changer – Manifestera ditt drömliv

I det här coachningsprogrammet kommer jag dela med mig av alla de metoder och verktyg som jag själv använder mig av för att skapa mitt drömliv. Via ditt själsregister i Akashabiblioteket hjälper jag dig att medvetandegöra vilken väg som är mest i linje för dig för att skapa det du önskar. På samma sätt kan jag också hjälpa dig att medvetandegöra vad det är som får dig ur linje och därmed hindrar dig från att nå ditt mål.  Under hela programmet ser vi också till att allt det du vill manifestera i ditt liv är en förlängning av din själ och ditt själsliga syfte.

Det här coachningsprogrammet är för dig som är redo att ta steget fullt ut.  Det är för dig som längtar efter att skapa en förändring i ditt liv men som kanske inte riktigt kommer vidare från där du är just nu. Vill du öka din inkomst? Få mer frihet? Känna mera frid?

Det här programmet är för dig:

 •  Som vill öka tilliten till dig själv och till ditt syfte i livet
 • Som vill finna den rätta vägen för dig
 • Som vill få träffsäker vägledning från ditt högre jag och dina andliga guider. Vägledning som garanterat kommer leda till nya, bättre resultat!

Oavsett vad ditt mål är så kommer jag i det här coachningsprogram hjälpa dig att komma närmre ditt mål. Jag kommer dela med mig av de verktyg och metoder jag själv använder mig av för att skapa mitt drömliv.

VAD GÖR DETTA PROGRAM SÅ UNIKT?

Många olika personer och företag erbjuder coachningsprogram för både stora och små belopp. De flesta saknar dock den allra viktigaste pusselbiten: dig och din själ. Oftast erbjuder etablerade coacher en ”one size fit all-lösning” utifrån vad har fungerat för dem. Men med den erfarenhet jag har utifrån att ha gjort många själsläsningar i själsregistret i Akashabiblioteket så vet jag att alla av oss är väldigt unika. Att vi har ett individuellt sätt att uttrycka detta på. Om vi missar att räkna med detta i ekvationen kommer vi inte kunna skapa ekonomiskt överflöd eller överflöd i några andra områden i livet för den delen! Just dina själsliga egenskaper är det som vi kommer att utgå ifrån i det här programmet.

I detta coachningsprogram utgår vi alltid ifrån dina unika själsegenskaper och skapar mål och en plan utifrån ditt unika själsuttryck. Det här är absolut nödvändigt för att du kunna skapa överflöd i alla områden i ditt liv och något som många andra coacher ofta missar! Hur mycket pengar kan vi inte slösa bort på olika kurser, utbildningar, program eller ”standardiserad” coachning som sedan visar sig vara helt orelevant och fel val för oss. Detta händer när DU inte är inräknad i ekvationen.

VAD INGÅR?

Vi kommer under ca 6 månaders tid ha 8 samtal där vi grottar ner oss i ditt själssyfte och dina manifesteringsmål.  

Då vi arbetar med energier och dina personliga intentioner är det svårt att säga exakt vad som kommer hända. Sessionerna kommer att anpassas efter vad du behöver mest för tillfället. Men här är en struktur för hur våra samtal kan komma att se ut:

 • Session ett: Soul Realignment®
  I vårt första samtal gör jag en Celestial reading & Q-healing för dig.  Under det här samtalet får du reda på vilka själsliga energier du har utifrån den plats där din själ inkarnerade första gången, dina andliga gåvor och ditt specifika syfte under den här inkarnationen.  Vi kommer också rensa de absolut största energiblockeringar som kan ligga i vägen för att du ska kunna manifestera ditt drömliv. Det innebär att vi går tillbaka och tittar på dina tidigare liv och rensar olika karmablockeringar. Vi tittar också på de största blockeringarna från ditt nuvarande liv. Den här första samtalet gör helt enkelt ”grovjobbet” för att rensa de allra största blockeringarna som ligger i vägen för att du ska kunna manifestera ditt drömliv.
 • Session två: Celestial manifesting reading
  Under vårt andra samtal tittar vi mer på hur du på allra bästa sätt manifesterar det du önskar. Vi pratar om din intention och hur du på ett kraftfullt sätt kan agera för att skapa de förändrade omständigheter du önskar.
 • Session tre: Lär känna dina andliga guider och dina energibalanser
  Under det här samtalet kommer vi att ta reda på mer information om dina andliga guider, vilka de är och på vilket sätt de kommunicerar med dig. Jag kommer också att titta på hur dina energibalanser är för närvarande. Vår kropp och själ består av flera olika energisystem. Vi kommer att prata om två av dessa: Chakrasystemet och din själsstruktur. Vi kommer att prata om hur dina val och ditt sätt att leva påverkar dina energibalanser och vad du behöver göra mer respektive mindre av i ditt liv för att komma i balans. När vi lever i linje med våra energisystem kommer vi att automatiskt skapa överflöd. För att informationen inte ska bli för överväldigande för dig pratar vi endast om de viktigaste och största obalanserna under det här samtalet.  
 • Session fyra till åtta: Det som är viktigt för dig just nu
  Vi tittar på hur dina energibalanser ser ut just nu. Vi pratar om vilka val du har gjort och på vilket sätt du har agerat för att komma närmre ditt/dina manifesteringsmål.  Jag öppnar upp en kanal för att kunna kommunicera med ditt team av andliga guider och ditt högre jag för att få vägledning. Vi pratar om vad som pågår i ditt liv just nu och vilka blockeringar din själ är redo att släppa och vilka steg du behöver ta den närmaste tiden.

Alla samtal sker över telefon eller via Zoom och du kommer få en inspelning av varje samtal.

Du väljer själv när du vill boka in samtalen och hur lång tid du vill att det ska gå mellan varje samtal, men jag rekommenderar att ta de första tre samtalen med cirka en veckas mellanrum och därefter varannan till var tredje vecka.

Alla sex (6) samtal behöver dock utnyttjas inom sex (6) månader från det att vårt samarbetet inleds. Du är själv ansvarig för att boka in dina samtal och hålla koll på tiden.

BONUS! *The Divine Healing from Nihal*

Som en bonus ingår 8 stycken 30 minuters healingsessioner (en per vecka) på distans för att tillföra livskraftenergi för att underlätta för dig att göra ta de steg du behöver för att manifestera ditt drömliv. Värde 888 kr.

VEM PASSAR DETTA FÖR?

Jag vill samarbeta med DIG som är beredd att ta ansvar för de resultat du manifesterar och som är redo att göra de förändringar som behövs för att du ska kunna skapa nya BÄTTRE resultat i ditt liv. En förändring kommer alltid att upplevas vara obekväm men kommer att vara väl värt mödan i slutänden.

Jag tror att det här programmet passar dig som har kommit en bit på din andliga resa. Du är öppen för att ta emot vägledning från ditt högre jag och dina andliga guider för att kunna ta de steg som behövs för att kunna manifestera ditt drömliv. Du kanske inte vet vilken väg som skulle vara bäst för dig eller så kanske du saknar tillit till att den väg du befinner dig på är den bästa för dig och du vet inte riktigt hur du ska kunna tackla de hinder som dyker upp längs din väg. Om du känner igen dig i den här beskrivningen så passar det här programmet dig som handen i handsken. A PERFECT MATCH alltså.

Om du är nyfiken och vill veta mer – kontakta mig direkt! Antalet platser är begränsade och jag kommer att stänga för nya anmälningar så snart programmet är fullt.

VIKTIGT!!!

Det här Coachningsprogrammet är en stor investering för dig som klient och även för mig som coach. Inte bara ekonomiskt utan också i tid och energi. Det är därför viktigt att vi båda känner att vi är en PERFEKT MATCH för varandra innan vi går vidare med ett ev. samarbete. Om du är intresserad av att veta mer –  fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer jag skicka ett ansökningsformulär till dig via epost med några frågor för en första avstämning  för att jag ska kunna avgöra om det här programmet kan passa dig. Därefter har vi ett möte tillsammans via Zoom så att också du får möjlighet att känna av om du vill anlita mig som din coach. 

Din intresseanmälan är inte bindande och du förbinder dig inte till något när du skickar in anmälningsformuläret. Du kan när du vill välja att tacka nej till programmet innan du har gjort din första betalning.

 DIN INVESTERING

Det här programmet har ett värde på över 16 000 kr men du kommer att få en mycket generös rabatt om du blir utvald till Soul Inspired Life Change-programmet ”Manifestera ditt drömliv”. Efter vårt samtal och om du blir antagen till programmet går du vidare och beställer tjänsten i webbutiken. Möjlighet för avbetalning finns. Kontakta Mira per mail.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer