Längtar du efter att driva ditt företag mer aligned med din andliga själsliga essens? Har du en dröm om att kunna tjäna pengar på ditt syfte/livsuppdrag? Lägger du mycket möda och stora resurser på marknadsföring som inte leder någon vart? Har du kanske provat coaching tidigare, men fått råd som inte funkar för dig och ditt företag?

Jag vet hur hopplöst det kan kännas när man försöker manifestera något man vill ha. Men så får man bara mer av det man inte vill ha. Och jag vet hur svårt det är att ta det där beslutet och det första steget som behövs får att nå målet. Även jag har närt en dröm om att kunna leva på mitt syfte och mina gudomliga gåvor. Så jag vet hur det känns att inte veta.

Men nu vet jag hur. Och kanske är du också redo att ta ditt första steg till att manifestera ditt drömliv. Eller hålls du tillbaka av din oro för hur du ska klara av att ta de steg som krävs av dig?  Men en längtan och den där gnistan finns där, inom dig. En längtan efter att kunna tjäna pengar på att bara göra det som du älskar mest av allt. Och bara genom att vara dig själv.

Så då frågar jag dig:

  • Hur mycket skulle det vara värt för dig att leva ditt liv 100% i linje med ditt gudomliga syfte?
     
  • Vad innebär det för dig om du visste precis vad du behöver göra för att skapa de resultat du vill ha, genom dina unika gåvor och energier?

Varmt välkommen att anmäla dig till vårt coachingprogram för företagare:

Soul inspired Business coaching program

Som Soul inspired Business Coach kommer Mira att dela med sig med alla de metoder och verktyg som använder sig av för att manifestera. Hon vänder sig till soulprenurs, alltså företagare som vill driva företag 100% aligned till sin själs essens. Mira kombinerar coaching med andlig vägledning och healing. Via Akashabiblioteket hjälper Mira dig att medvetandegöra vilken väg som är mest i linje för dig för din finansiella intention. På samma sätt kan Mira också medvetandegöra vilka val som får dig ur linje och därmed hindrar dig från att nå ditt mål. Under programmet ser vi också till att allt det du vill manifestera i ditt liv är en förlängning av din själ och ditt själsliga syfte.

Det här programmet är för dig som är redo att ta steget fullt ut.  Det är för dig som längtar efter att skapa en förändring i ditt liv. Men som kanske inte riktigt kommer vidare från där du är just nu. Vill du öka din inkomst? Få mer frihet? Känna mera frid?

Det här programmet är för dig som vill:

  • öka tilliten till dig själv och till ditt syfte i livet
  • finna den rätta vägen för dig
  • få träffsäker vägledning från ditt högre jag och dina andliga guider. Vägledning som garanterat kommer leda till nya pch bättre resultat!

Oavsett vad ditt mål är så kommer jag i det här coachningsprogram hjälpa dig att komma närmre ditt mål. Jag kommer dela med mig av de verktyg och metoder jag själv använder mig av för att skapa mitt drömliv.

Vad gör det här programmet så unikt?

Många olika personer och företag erbjuder coaching för både stora och små belopp. De flesta saknar dock den allra viktigaste pusselbiten: dig och din själ. Oftast erbjuder etablerade coacher en ”one size fit all-lösning” utifrån vad har fungerat för dem. Men utifrån Miras erfarenhet av att ha gjort läsningar i Akashabiblioteket under flera år så vet hon att alla av individer är väldigt unika. Att att vi alla har ett individuellt sätt att uttrycka detta på. Och det är när vi missar att räkna med detta i ekvationen som vi inte kommer vi inte kunna skapa ekonomiskt överflöd eller överflöd i några andra områden i livet för den delen! Just dina själsliga egenskaper är det som vi kommer att utgå ifrån i det här programmet.

Detta unika coaching-program utgår alltid ifrån din själsliga essens och din intention och målsättning. Själva planen skapar du utifrån ditt unika sätt att manifestera. Det är absolut nödvändigt för att du kunna skapa överflöd i alla områden i ditt liv. Och det är just detta som många andra coacher ofta missar! Hur mycket tid och pengar slösar vi bort på olika kurser, utbildningar, program? Eller på ”standardiserad” coaching som i slutänden visar sig vara helt orelevant och fel val för oss.? Det är resultatet när DU inte är inräknad i ekvationen.

Företag, coaching för företag,  coach

Vad ingår?

Vi kommer under ca 6 månaders tid ha åtta coachande samtal där vi grottar ner oss i ditt själssyfte och ditt manifesteringsmål.  

Då vi arbetar med energier och din personlig intention är det svårt att säga exakt vad som kommer hända. Därför kommer sessionerna att anpassas efter dina behov. Men här är en struktur för hur våra samtal kan komma att se ut:

Coaching-session ett: Soul Realignment®

I det första samtalet gör Mira en Soul Realignment®-läsning för dig.  Under det här samtalet får du reda på vilka själsliga energier du har utifrån den plats där din själ inkarnerade första gången och din själsliga essens gåvor. Utöver det så får du också reda på din själsliga vibration och ditt specifika syfte under den här inkarnationen.  Mira kommer också rensa de absolut största energiblockeringar som ligger i vägen för att du ska kunna manifestera ditt drömliv. Det innebär att Mira går tillbaka och tittar på dina tidigare liv och rensar olika karmablockeringar. Mira tittar också på de största blockeringarna från ditt nuvarande liv. Den här första samtalet gör helt enkelt ”grovjobbet” för att rensa de allra största blockeringarna som hindrar dig från att manifestera det du önskar. Läs mer..

Coaching-session två: Manifesting blueprint och din energibalans

Under det andra coachande samtal tittar Mira på just ditt unika manifesting blueprint. Du kommer att få värdefull information om hur du manifesterar. Här finns det inga blockeringar utan ditt blueprint är helt perfekt. Mira kommer också att återkoppla till den första sessionen. och ni tittar på hur balansen mellan de olika energicentrena ser ut just nu.

Coaching-session tre och fyra: Soul Realignment® for Business

Under det här samtalet berättar Mira om hur ditt företag ser ut energimässigt.

Coaching-session fem till åtta: Vi fördjupar oss i

Vi tittar på hur dina energibalanser ser ut just nu och pratar om vilka val du har gjort och på vilket sätt du har agerat för att komma närmre ditt manifesteringsmål. Vi tittar på de områden som identifierades i Soul Realignment® Business-läsningen och fördjupar oss i vilka förändringar du kan behöva vidta inom tex marknadsföring och försäljning.

Alla samtal sker över telefon eller via Zoom och du kommer få en inspelning av varje samtal.

Du väljer själv när du vill boka in samtalen och hur lång tid du vill att det ska gå mellan varje samtal. Men Mira rekommenderar att ta de första fyra samtalen med cirka en-två veckors mellanrum och därefter efter behov.

Alla åtta (8) samtal behöver dock utnyttjas inom sex (6) månader från det att vårt samarbetet inleds. Du är själv ansvarig för att boka in dina samtal och hålla koll på tiden.

BONUS! *The Divine Healing from Nihal*

Som en bonus ingår 8 stycken 30 minuters healingsessioner (en per vecka) på distans för att tillföra livskraftenergi för att underlätta för dig att göra ta de steg du behöver för att manifestera ditt drömliv. Värde 888 kr.

VEM PASSAR DETTA FÖR?

Jag vill samarbeta med DIG som är beredd att ta ansvar för de resultat som du manifesterar. Med DIG som är redo att göra de förändringar som krävs för att du ska kunna skapa nya BÄTTRE resultat i ditt liv. Förändringar kommer alltid att kännas obekväma men till syvende och sist så kommer de att vara väl värt det.

Jag tror att det här programmet passar dig som har kommit en bit på din andliga resa. Du är öppen för att ta emot vägledning från ditt högre jag och dina andliga guider. för att kunna ta de steg som behövs för att kunna manifestera ditt drömliv. Du kanske inte vet vilken väg som skulle vara bäst för dig eller så kanske du saknar tillit till att den väg du befinner dig på är den bästa för dig och du vet inte riktigt hur du ska kunna tackla de hinder som dyker upp längs din väg. Om du känner igen dig i den här beskrivningen så passar det här programmet dig som handen i handsken. A PERFECT MATCH alltså.

Om du är nyfiken och vill veta mer – kontakta mig direkt! Antalet platser är begränsade och jag kommer att stänga för nya anmälningar så snart programmet är fullt.

VIKTIGT!!!

Det här Coachningsprogrammet är en stor investering för dig som klient och även för mig som coach. Inte bara ekonomiskt utan också i tid och energi. Det är därför viktigt att vi båda känner att vi är en PERFEKT MATCH för varandra innan vi går vidare med ett ev. samarbete. Om du är intresserad av att veta mer –  fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kommer jag skicka ett ansökningsformulär till dig via epost med några frågor för en första avstämning  för att jag ska kunna avgöra om det här programmet kan passa dig. Därefter har vi ett möte tillsammans via Zoom så att också du får möjlighet att känna av om du vill anlita mig som din coach. 

Din intresseanmälan är inte bindande och du förbinder dig inte till något när du skickar in anmälningsformuläret. Du kan när du vill välja att tacka nej till programmet innan du har gjort din första betalning.

 DIN INVESTERING

Det här programmet har ett värde på över 25000 kr men du kommer att få en mycket generös rabatt om du blir utvald till Soul Inspired Business progr. Efter vårt samtal och om du blir antagen till programmet går du vidare och beställer tjänsten i webbutiken. Möjlighet för avbetalning finns. Kontakta Mira per mail.

Sri Yantra

Kostnaden för din investering samt villkor för bokning, betalning och om- & avbokning hittar du här

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer