Själsprofil läsning, ögonen är själens spegel

Är du nyfiken på din hur din själsliga essens uttrycks? Och vilka gåvor, styrkor och färdigheter som är din själs eviga gåvor? Men du har inte ekomoni för en hel Soul Realignment®-reading just nu. Då kan en reading med din själsprofil vara ett alternativ för dig. Läsningen får du i pdf-format. Den innehåller information om din själ, ditt själsliga ursprung, ditt livstema samt din själs specialkunskaper i den här inkarnationen.

Själsprofil-reading är för dig om du:

  • Söker efter ditt syfte.
  • Vill du veta vilka gåvor, styrkor och färdigheter du har tagit till den här världen.
  • Är nyfiken på din själs ursprung.
  • Försöker välj en professionell väg i linje med ditt syfte, eller undrar varför du känner dig otillfredsställd i din nuvarande karriär.

Det här ingår i själsprofil-readingen:

Din själ primära själsliga essens, alltså dina eviga gåvor och styrkor på själsnivå.

Är du en läkare, en sanningssägare, en författare eller talare, en skapare eller en vaktmästare i hjärtat? Trivs du i relationer och samhället eller skulle du göra dig bäst att driva ditt eget företag och fatta alla beslut ensam?

Din själs främsta egenskaper är några av de mest värdefulla, praktiska och validerande kunskaper du kan ha om dig själv. Denna information bekräftar det du redan intuitivt vet om dig själv (men kanske inte betraktar det som gåvor), eller det hjälper dig att re-connecta till din sanna natur om du har tappat bort dig själv på vägen. Det kommer också att förklara några av dina finesser. Om du funderar på en karriärbyte eller ditt livssyfte så kan informationen i din själsprofil fungera som en användbar fingervisning.

För när du väljer en väg som är i linje med din själs natur så kommer du att få gudomligt stöd i det du gör!

De utmaningar som är medfödda i din själs natur.

Varje gåva har en skuggsida. När du väljer att leva ur linje med din själsliga essens så kommer de negativa- och i värsta fall dysfunktionella, aspekter till uttryck. Denna information kan leda till några stora aha -ögonblick och förklara några av dina ”konstiga” behov, känsligheter eller husdjur.

Kompass, själsprofil

Din själs kosmiska ursprung, också känd som själsgrupp.

Konceptet att vissa själar har haft livstider på andra planeter eller i andra världar innan de kom till jorden är fascinerande, men vårt kosmiska ursprung kan förklara så mycket om oss! Vissa av oss känner oss alltid annorlunda än människor runt omkring oss, vissa har en konstig längtan efter vårt sanna ”hem”, utan att veta var det är. En del av dras oförklarligt till vissa miljöer. Andra är extremt begåvade eller extremt dåliga på vissa saker i livet. Mycket av det här kan förklaras av vårt själsliga ursprung. Denna information kan avslöja ditt själsliga syfte och ge stor lättnad och validering om du känner dig lite malplacerad i denna värld.

Din själs specialisering

De speciella färdigheter du tar in i detta liv från din träning i tidigare liv eller mellan liv. Är du en naturlig energiarbetare, rådgivare, medium, visionär eller kanske systembyggare?

Dina livsläxor

Din själ väljer olika uppsättningar av lektioner/läxor eller teman för varje inkarnation. Att förstå vilka dina läxor/lektioner kommer att förklara varför du fortsätter att möta samma utmaningar eller erfarenheter inom olika livsområden.

Bokning och betalning

Just nu har Mira ett introduktionserbjudande och du betalar endast 697 kr (ordinarie pris 997 kr).

Du beställer din själläsning via nedanstående formulär och betalning via PayPal

Den här läsningen bygger på Soul Realignment® som en modalitet av Andrrea Hess.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer