VÄLKOMMEN TILL MASTERCLASSEN:
Frigör dig från blockeringar för överflöd

Hur du förändrar ditt Mindset för att manifestera mera pengar

Tack för din anmälan! 

Jag ser så fram emot att få träffa dig TISDAGEN den 23 maj klockan 12.00 i vårt klassrum på Zoom

Jag har en stark övertygelse om att du får den allra bästa transformationen om du är med live, det händer nämligen något magiskt när vi är flera som möts och har en intention om att skapa förändring i våra liv. Därför har jag valt att inte streama direkt till exempel Facebook. Men om du inte har möjlighet att vara med live så  kommer det att gå att se reprisen. Information om hur kommer att komma via mail i samband med att masterclassen börjar. 

Vi kommer att använda samma länk alla 3 dagar och vi kommer att ses samma tid varje dag. 

Vår community

Jag har skapat en tillfällig grupp på Facebook där du kan träffa likasinnade för att utbyta tankar och idéer men också få stöttning och pepp. Här kommer vi att fira alla våra framgångar. För det är så att de allra flesta märker stor skillnad i sina liv. Du vet, det där magiska som händer när alla har en liknande intention. Lite som fjärilseffekten så skapar vi transformation tillsammans. 

3 dagars gratis masterclass om hur du undanröjer det som hindrar ditt överflöd

Börjar om:
Dagar
Timmar
Minuter

Arbetsbok

Arbetsboken är inte helt klar ännu men kommer att mailas ut till dig innan masterclassen startar. Så håll utkik i din inkorg. 

Live-klass via ZOOM

Manifesting Mastery: frigör dig från blockeringar för överflöd är en helt kostnadsfri masterclass som hålls via Zoom. Det här är en unik möjlighet för dig att ta kontroll över ditt liv och skapa det liv du önskar genom att attrahera till dig mer pengar, bättre hälsa hälsa, större rikedomar och bättre relationer utan att det kostar dig mer än din tid. Jag kommer att maila ut länken till dig igen så håll koll i din inkorg. 

Ett tips! Se till att reservera tiden i din kalender redan idag.

 

Bjud gärna in dina vänner

Har du vänner eller bekanta som du tror kan ha nytta av den här typen av kunskap. Bjud gärna in dem. 
Kopiera och dela den här länken: https://www.mirasoldottir.se/manifesting-mastery-maj23/

Föreställ dig själv om ett år när du har du drömmer om. Kanske den där nya jobbet som du länge velat ha, din drömbil eller kanske drömhuset. Tänk på hur många människor som du har kunnat hjälpa under det här året. Och se dig själv vara den person som redan har allt det du drömmer om att få eller uppleva.

Du har allt och inget att förlora så se till att reservera tiden i din kalender nu på en gång. Investera din tid klokt. Jag lovar att det kommer att vara värt det. 

Tillsammans mot framgång

Mira

 

Mira Östersman

Mira Östersman

Jag hjälper kvinnliga entreprenörer att utveckla en blomstrande business och manifestera sitt rika liv.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer