GRATIS MASTERCLASS FÖR ENTREPRENÖRER*

Från självtvivel till ekonomisk frihet

Lär dig strategier som krossar dina blockeringar för överflöd

Från självtvivel till ekonomisk frihet

26 - 28 september.
Klockan 12.00 alla dagar.

Känner du dig ofta som om du är fast i en oändlig cykel av oro och självtvivel trots din höga ambitionsnivå och hårda arbete? Känns det som om något håller dig tillbaka från att nå din fulla potential – både i ditt företagande och ditt personliga liv?

Du är inte ensam i denna känsla.

Många framstående kvinnliga entreprenörer står inför samma kamp när det gäller självförtroende kopplat till pengar och omsättning. Men tänk om det fanns en väg framåt? En väg för att förvandla ditt tänkande, låsa upp ditt verkliga värde och manifestera den ekonomiska framgång du förtjänar.

Denna masterclass, som leds av Mira Österman, en erfaren manifestations- & mindsetcoach, mentor och Bob Proctor-konsult, kommer att hjälpa dig att förstå att du har makten att förändra din situation och du kommer att få strategier som när de applicerar kommer att krossa dina blockeringar för överflöd. För EVIGT.  

I denna exklusiva masterclass kommer jag att avslöja 3 hemligheter: 

Hemlighet #1
Varför du inte behöver veta HUR du ska göra för att uppnå ekonomisk frihet redan idag genom att aktivera ditt hemliga vapen.

Hemlighet #2
Hur du ökar dina inkomster och attraherar fler möjligheter utan att behöva jobba mer än vad du redan gör.

Hemlighet #3
Du kommer att bli överraskad över hur simpelt det är att växa en framgångsrik business och manifestera ett rikt liv för dig själv och dem du älskar.

Ekonomisk frihet

Hur blir du rik och ekonomiskt oberoende? Det finns många vägar bär till rikedom, och det finns inga genvägar. De allra flesta lever från hand i mun så att det inte finns något kvar i slutet av månaden.  Det spelar ingen roll om du tjänar 25 000 kronor eller 100 000 kronor. Din förmögenhet växer lika lite och du känner dig inte mer förmögen än du gjorde förra månaden.  

Det är dags att låta dina drömmar bli verklighet. Det är dags att ta klivet, bli den framgångsrika företagare du alltid vetat att du kan vara.

 

Dina inkomster är en  reflektion av din självbild: lär dig hemligheterna bakom rikedom och medveten manifestering.

Om du längtar efter att kunna prioritera dig själv och dina egna behov, samtidigt som du vill växa ett framgångsrikt företag som inte bara ger ekonomiskt men även personligt välbefinnande, då är denna masterclass skapad för dig.

3 dagars gratis masterclass

startar om
Dagar
Timmar
Minuter

Under den här masterclassen kommer du att få lära dig hur du istället för att låta ekonomiska utmaningar hindra dig,  utnyttjar dem som en kraft för positiv förändring. Låt oss tillsammans skapa en ny verklighet där du inte bara överlever i ditt företag, utan blomstrar och växer tillsammans med det.

Kom ihåg, framgång är inte enbart ett resultat av hårt arbete, utan också av det rätta mindsetet. Det är dags att ta kontroll över din framtid, oavsett vilka utmaningar du står inför.

Anmäl dig till vår Masterclass idag och påbörja resan mot att manifestera ditt framgångsrika företag. Jag ser fram emot att vara en del av din resa.

Om det resonerar med dig och du är redo för en stor förändring nu under 2023 så anmäl dig till den här masterclassen ASAP! 
Platserna är begränsade.
Jag ser fram emot att träffa dig!

Vi ses Live via ZOOM

Från självtvivel till ekonomisk frihet: Strategier som krossar dina blockeringar för överflöd för EVIGT är en helt kostnadsfri masterclass som kommer att hållas via Zoom. Det här är en unik möjlighet för dig att ta kontroll över ditt liv och skapa det liv du önskar genom att attrahera till dig mer pengar, bättre hälsa hälsa, större rikedomar och bättre relationer utan att det kostar dig mer än din tid. Så ta chansen och häng med på den här resan..

Min tidigare masterclasser har varit framgångsrika. Och den här kommer att bli ännu större och ännu bättre. Vi kommer att skapa magi tillsammans och jag lovar att du inte kommer att vara samma person efter de här 3 dagarna.

Precis som tidigare kommer vi att gå live via Zoom. Eftersom det har det högsta transformatiosvärdet för dig. För det är nu du tar ansvar, dyker upp och använder din nya kunskap som mirakel uppstår.

Om du inte kan vara med alla dagarna så kommer du att kunna se lektionerna i efterhand. . Repriserna kommer att vara tillgängliga i  under en begränsad tid.

I vår communtiy på Facebook har du möjlighet att interagera med mig och med alla andra härliga människor som har liknande ambitioner som du.

Det är superenkelt, allt du behöver göra är att registrera dig för masterclassen och du kommer att få all information som du behöver.

 

Det är enklare än du tror

Har du någonsin känt att du kämpar hårt för att uppnå dina mål men får samma resultat gång efter gång? Det kan vara frustrerande och utmanande när du gör allt rätt men det inte verkar göra någon skillnad. När du lär dig mer om hur din självbild kontrollerar dina resultat och hur du ska göra för att ändra den så kommer allt att förändras.

Skifta perspektiv för att uppnå dina mål

Albert Einstein sa en gång att ”vi kan inte lösa våra problem genom att tänka på samma sätt som vi gjorde när vi skapade dem.” Med andra ord, om du vill ha annorlunda resultat måste du tänka annorlunda. Det betyder att du behöver skifta perspektiv och få en ny syn på dig själv och dina mål.

För att skifta perspektiv behöver du öppna upp för nya kunskaper och insikter om dig själv och hur tänker och agerar. Det handlar om att förstå dina värderingar, passioner och drivkrafter. När du har en tydlig bild av vem du är och vad du vill ha, kan du skapa en plan för att uppnå dina mål. Allt detta och mycket mer kommer du att lära dig under dessa tre dagar. 

Föreställ dig själv om ett år när du har du drömmer om. Kanske den där uppdraget som du länge velat ha, din drömbil eller kanske drömhuset. Tänk på hur många människor som du har kunnat hjälpa under det här året. Och se dig själv vara den person som redan har allt det du drömmer om att få eller uppleva.

Du har allt och inget att förlora så anmäl dig redan idag till denna kostnadsfria masterclassen redan idag via formuläret nedan.

Tillsammans mot ett rikare liv,

 

Får du ett felmeddelande? Använd denna länk och återkom sedan till denna sida och registrera dig igen.

Hej! Jag är Mira, manifestation- mindsetcoachen från Kalmar

Under en masterclass med mig så tar jag dig från förvirring och bristtänk till klarhet och ett rikt mindset. 

Som en manifestation- och mindsetcoach är mitt uppdrag att empowra dig att aligna dig med och leva i harmoni med de universella lagar, vilket möjliggör att du utan ansträngning  kan uppnå dina mål, uppleva personlig tillväxt och manifestera ett överflödigt liv. 

Jag tror på att växa både personligt och tillsammans med våra företag på ett hållbart sätt som inte kompromissar med personliga kärnvärderingar. 

Det är på detta sätt som skapar vi framgång som är meningsfull, tillfredsställande och bestående, för oss själva och dem vi älskar.

Jag ser fram emot att träffa dig

/ Mira

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

close menu icon

FOR PURPOSE DRIVEN ENTREPRENOURS

iMagnify Your Results

För dig som vill vara fri att leva ditt syfte fullt ut!

kl 12.00 CET

Problem med din anmälan? Klicka här!