MASTERCLASS : Frigör dig från blockeringar för överflöd

Hur du förändrar ditt Mindset för att manifestera mera pengar

Drömmer du om att bli ekonomisk fri? Att en dag kunna sluta leva från lön till lön och börja skapa en förmögenhet?

Under 3 dagar med start den 23 maj kl 12.00 kommer jag, Mira Österman, en av Bob Proctors konsulter, lära dig hemligheten bakom manifestering och hur du undanröjer hinder för överflöd och manifesterar mer pengar i ditt liv så att du kan börja leva ditt rika liv

Är du en driven och handlingskraftig person? Kanske är du företagsledare eller en entreprenör som vill få din business att blomstra

Eller så kanske du är en person som helt enkelt har en stark önskan om att skapa förändring i ditt liv och få de resultat som du vill ha och förtjänar att få.

Leva lön till lön

Hur blir du rik och ekonomiskt oberoende? Det finns många vägar bär till rikedom, och det finns inga genvägar. De allra flesta lever från lön till lön så att det inte finns något kvar i slutet av månaden. Ur hand i mun. Det spelar ingen roll om du tjänar 25 000 kronor eller 100 000 kronor. Din förmögenhet växer lika lite och du känner dig inte mer förmögen dagarna innan löning.  

Det är dags att förändra det en gång för alla. Det är nämligen hur du tänker om pengar som är ditt problem. Du med all sannolikhet ärvt ditt sätt att tänka om pengar av någon av dina föräldrar eller någon annan vuxen i din närhet under din uppväxt. 

Vanliga övertygelser om pengar är:

Pengar är roten till allt ont

Pengar växer inte på träd

Rika människor är känslokalla och giriga

Man blir inte lycklig av pengar

Startar om
Dagar
Timmar
Minuter

3 dagars gratis masterclass om hur du undanröjer det som hindrar ditt överflöd

Under den här masterclassen kommer du att få lära dig mer om manifestering och kraften i ditt sinne så att du kan connecta med den gudomliga intelligensen på ett medvetet sätt och manifestera hälsa, relationer, pengar och lycka.

Du kommer att :

Hur du inte manifesterar ekonomisk kris i ditt liv

Lära dig hemligheten bakom manifestering och hur attraktionslagen egentligen fungerar

Transformera ditt MINDSET så det automatiskt drar till sig överflöd

Få en större förståelse om den Gudomliga intelligensen – källan till allt

och mycket mer

Om det resonerar med dig och du är redo för en stor förändring nu under 2023 så anmäl dig till den här masterclassen ASAP!

Platserna är begränsade.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Registrera dig idag

Transformera dina begränsande övertygelser om pengar och manifestera ditt rika liv

Live-klass via ZOOM

Manifesting Mastery: frigör dig från blockeringar för överflöd är en helt kostnadsfri masterclass som kommer att hållas via Zoom. Det här är en unik möjlighet för dig att ta kontroll över ditt liv och skapa det liv du önskar genom att attrahera till dig mer pengar, bättre hälsa hälsa, större rikedomar och bättre relationer utan att det kostar dig mer än din tid. Så ta chansen och häng med på den här resan..

Min förra masterclass blev en succé. Och den här kommer att bli ännu större och ännu bättre. Vi kommer att skapa magi och jag lovar att du inte kommer att vara samma person efter de här 3 dagarna. Precis som tidigare kommer vi att gå live via Zoom. Eftersom det har det högsta transformatiosvärdet för dig. För det är nu du tar ansvar, dyker upp och använder din nya kunskap som mirakel uppstår.

Om du inte kan vara med alla dagarna så kommer du att kunna se lektionerna i efterhand. . Repriserna kommer att vara tillgängliga i en tillfällig facebook-grupp under en begränsad tid. I fb-gruppen finns det möjlighet att interagera med mig och med alla andra härliga människor som har liknande ambitioner som du.

Det är superenkelt, allt du behöver göra är att registrera dig för masterclassen och du kommer att få all information som du behöver.

Det är lättare lättare än du tror

Har du någonsin känt att du kämpar hårt för att uppnå dina mål men får samma resultat gång efter gång? Det kan vara frustrerande och utmanande när du gör allt rätt men det inte verkar göra någon skillnad. När du lär dig mer om hur din självbild kontrollerar dina resultat och hur du ska göra för att ändra den så kommer allt att förändras.

Skifta perspektiv för att uppnå dina mål

Albert Einstein sa en gång att ”vi kan inte lösa våra problem genom att tänka på samma sätt som vi gjorde när vi skapade dem.” Med andra ord, om du vill ha annorlunda resultat måste du tänka annorlunda. Det betyder att du behöver skifta perspektiv och få en ny syn på dig själv och dina mål.

För att skifta perspektiv behöver du öppna upp för nya kunskaper och insikter om dig själv och hur tänker och agerar. Det handlar om att förstå dina värderingar, passioner och drivkrafter. När du har en tydlig bild av vem du är och vad du vill ha, kan du skapa en plan för att uppnå dina mål. Allt detta och mycket mer kommer du att lära dig under dessa tre dagar. 

Föreställ dig själv om ett år när du har du drömmer om. Kanske den där nya jobbet som du länge velat ha, din drömbil eller kanske drömhuset. Tänk på hur många människor som du har kunnat hjälpa under det här året. Och se dig själv vara den person som redan har allt det du drömmer om att få eller uppleva.

Du har allt och inget att förlora så anmäl dig redan idag till den kostnadsfria Masterclassen redan idag via formuläret nedan.

 

Registrera dig nu

När anmäler dig till något av våra event, laddar ner gratis material eller anmäler dig till vårt nyhetsbrev samtycker du samtidigt till  marknadsföring. Vi värnar om din integritet och kommer inte att dela dina uppgifter till 3:e part. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration. 

Mira Östersman

Mira Östersman

Jag hjälper kvinnliga entreprenörer att utveckla en blomstrande business och manifestera sitt rika liv.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

close menu icon

FOR PURPOSE DRIVEN ENTREPRENOURS

iMagnify Your Results

För dig som vill vara fri att leva ditt syfte fullt ut!

kl 12.00 CET

Problem med din anmälan? Klicka här!