Kvinna som manifesterar med Law of attraction

Bli en medveten skapare av din önskade verklighet – law of attraction

Försöker du också att få lagen om attraktion eller Law of attraction att fungera för dig? Skapar du mer av sånt som du inte vill ha? Vill du få en förståelse över hur just du är skapad för att skapa?

Vi är alla fulländade manifesterare. Vi kanske inte tror att vi är det, men eftersom vi hela tiden gör nya val. Och varje val får en konsekvens som sedan manifesteras i vår verklighet.  Men eftersom den här processen oftast är omedveten förstår vi inte alltid hur vi skapar det vi skapar. Eller varför attraktionslagen inte alltid verkar fungera.

Det är när vi förstår hur vi är unikt utformade för att manifestera, som kan vi vara medvetna skapare av det vi önskar.

När vårt fysiska liv inte är i linje med vårt gudomliga självuttryck. Och när vi inte är i linje med vem vi verkligen är, blir vår tillgång till vitalkraftsenergin begränsad. Det är vitalkraftsenergin som driver skapelseprocessen. Det är kraften som skapade oss. Och det är den här kraften som gör att vi kan leva i våra fysiska kroppar. Det är vitalkraftsenergin som ger oss kreativ kraft.

När vi förändrar vår vibration och bli i alignment med vårt gudomliga självuttryck. Detta genom nya handling över tid så kommer vi att få mer tillgång till vitalkraftsenergi. Och därmed ökar vår kreativa och skapande kraft.

Vilken positiv förändring vill du skapa?

Den här readingen hjälper dig att förstå hur din själ är skapad för att skapa. Du kommer att få förståelse för hur du är perfekt utformad och skapad som en själ. Och hur du kan anpassa dina val och ditt sätt att agera i linje med din plan för att skapa det du önskar.

I en Soul Manifesting Blueprint-reading tittar vi på vad du vill skapa i ditt liv. Och gör en plan bestående av tre delar för att optimera din manifesterande process. Allt för att få Law of attraction att fungera för dig.  

  • Vi tittar på din intention och skruvar till den enligt ditt Soul Manifesting Blueprint.
  • Du får förslag på hur du ska kunna förändra din vibration i linje med ditt önskade resultat genom nya åtgärder över tid.
  • Skapa det du vill skapa genom att locka till ett nytt resultat som är i linje med ditt nya vibrationstillstånd.

En Soul Manifesting Blueprint-reading kan vara starten på en ny och effektfull upptäcktsresa. Genom att du på djup själsnivå förstår hur du kan bli och verka som den kraftfulla skaparen av din verklighet som du redan är. Men på ett mera medvetet plan.

När du förstår din Manifesting Blueprint. Förstår du din egen unika och perfekta design för att manifestera. Så får du en tydlig bild av hur du är utformad för att uppleva din gudomlighet genom att skapa i den här mänskliga, tredimensionella inkarnation. Genom att förstå hur du är unikt utformad för att manifestera, kommer du också att kunna upptäcka när du inte är i linje med din Blueprint. Alltså när du går fel i din manifesteringsprocess och inte skapar det du önskar. Du kommer att kunna medvetet justera din manifesterande process för att mer fullständigt anpassa sig till ditt gudomliga självuttryck. Du är nu en medveten skapare!

Drömhus, law of attraction, soul manifesting blueprint

Vill du ta din manifesteringsprocess till nästa nivå? Då rekommenderar Mira dig att titta på hennes coachingkoncept, Manifesting blueprint ingår i både Soul Inspired Life Change för privatpersoner och i Soul Inspired Business för företagare.

Soul Manifesting Blueprint är skapat av Andrrea Hess

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer