EN KOSTNADSFRI 4-DAGARS ONLINE-UTMANING SOM KAN FÖRÄNDRA DITT LIV!

imagnify your results

För syftesdrivna entreprenörer och individer

SKAPA DIN FRAMTID NU: Ta kommandot över ditt liv och börja förverkliga de drömmar du alltid haft. Nu är tiden inne att omvandla dina innersta önskningar till konkreta mål och verkliga resultat.

VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN: Det räcker nu!  Ta rygg på de över 500 deltagare som redan har transformerat sina liv genom denna utmaning! Din tid är nu.

VAD DU KOMMER ATT FÅ UPPLEVA UNDER DENNA TRANSFORMERANDE MASTERCLASS:

NYA RESULTAT

🌟 Den avgörande faktorn:
Få svaren på varför de flesta människor inte uppnår sina mål. Lär dig hur du genom att gå efter dina drömmar med lätthet kommer att skapa nya resultat i ditt liv och i ditt företag. Resultat som du knappt vågat drömma om. 

🌟 Mer än bara kunskap:
Dina nuvarande resultat har inget med din kunskap eller utbildning att göra. Lär dig vilka de  förbisedda faktorerna som verkligen gör skillnad för ditt företags framgång är.

LÅS UPP DITT SINNE

🌟 Identifiera dolda hinder:
Lär dig mer om 4 mentala blockeringar som alla hindrar dig från att få de resultat som du förtjänar att få. När du förstår och applicerar detta så kommer ditt liv att förändras dramatiskt .

🌟 Hitta och förändra grundorsaken:
Du får en fördjupad kunskap i hur du identifierar och transformerar  de verkliga problemen till att du sitter fast. Du kommer att få lära dig hur du tar kommando över ditt liv och dina resultat. 

EFFEKTIV ANVÄNDNING

🌟 Förstå kraften i ditt sinne:
Med kunskap om hur ditt sinne fungerar så kommer du att få ovärderliga verktyg så att du kan  ta kommandot över ditt liv och dina resultat. Ditt sinne är din bästa vän men kan också din värsta fiende speciellt när du inte förstår hur det fungerar.

🌟 Undvik vanliga fallgropar: 
Lär dig hur du på ett simpelt sätt omprogrammerar ditt sinne så att du blir en framgångsmaskin. Du kommer att få en förståelse för de vanligaste misstagen som många gör så att du kan ta kommande över ditt liv och med lätthet skapa resultat utan att göra onödiga misstag. 

ENKLA VERKTYG

🌟 Bli en mästare på varaktig förändring: Lär dig det mest effektiva sättet för att omprogrammera ditt undermedvetna sinne så att du kan skapa en  varaktig förändring och uppnå de resultat du önskar i både ditt personliga och professionella liv.

🌟 Beprövad teknik:
Du kommer att få lära dig den metod som miljontals personer världen över använder och har hjälpt människor att nå sina “omöjliga” mål. 

DIN FRAMGÅNG

🌟 Mindset som nyckeln till balans:  Du kommer att förstå varför att utveckla ditt mindset bör vara din främsta prioritet, särskilt om du är vill ta kommandot över ditt liv och skapa en harmonisk balans mellan ditt yrkesliv och privatliv. 

🌟 Tillgång till  metoder i världsklass: Du kommer att få tillgång till samma beprövade metoder som har transformerat livet för tiotusentals människor runtom i världen. 

UTVECKLING I ETT NÖTSKAL

🌟 Planera för framgång:
Under dessa 4 dagar kommer du att föra samman all din kunskap och nya insikter om personlig utveckling till en  handlingsplan för framgång. Den här planen kommer att ge dig förutsättningar för att du ska kunna ta kommandot över ditt liv, dina resultat och ditt företag en gång för alla. 

🌟 Förstå och övervinn hinder: Efter dessa 4 dagar så kommer du att ha kunskap om de vanligaste orsakerna till varför du inte gör det som du vet att du behöver göra för att nå framgång. Oavsett om det handlar om att höja priser, anställa eller aktivt söka nya kunder.

FRIGÖR DIN INRE STYRKA OCH TA KOMMANDOT ÖVER DITT LIV, DINA RESULTAT OCH DITT FÖRETAG.

Efter den här masterclassen kommer du att ha hittat kärnan till varför dessa steg kan upplevas utmanande. Genom att förstå hur rädsla fungerar så kommer du att kunna ta kommandot och kontrollen över dina beslut och driva ditt liv, dina resultat och din business framåt med större självförtroende och klarhet.

UPPNÅ EN NY NIVÅ AV TILLFREDSSTÄLLELSE - UPPLEV EN TRANSFORMATION SOM ÄR BÅDE SNABB OCH ENKEL!

Öppna dörren till nya möjligheter: Upptäck hur du kan bryta dig loss från de blockeringar som håller dig tillbaka, och finn en djupare känsla av tillfredsställelse i ditt liv och ditt arbete. Denna resa till självupptäckt kräver inte avancerad kunskap eller utbildning – bara viljan att lära och växa.

Upptäck din egen potential: Din förmåga att skapa förändring och uppnå dina drömmar är inte bunden till traditionella mått på framgång. Den ligger i din egen kraft att förändra ditt mindset och dina handlingar. Steg för steg, låt oss omvandla dina utmaningar till segrar och dina drömmar till verklighet.

Hej, jag är Mira Österman – välkommen och trevligt att träffas!

I snart två år har vi på Mira Soldottir of Sweden stöttat kvinnor i deras resa mot både personlig och professionell framgång. Vårt uppdrag är att väcka din medvetenhet och visa dig hur du kan omvandla dina drömmar och ambitioner till verklighet, genom att använda universums pålitliga och oföränderliga lagar.

Min mentor, Bob Proctor, brukade säga: “Säg vad du vill ha så ska jag visa dig hur du får det.” Denna filosofi blev min ledstjärna under en vändpunkt i mitt liv. För några år sedan använde jag tankens kraft för att återhämta mig från en långvarig utmattning och för att genomgå en total yrkesmässig förändring. Denna erfarenhet bekräftade för mig att allt är möjligt – det enda verkliga hindret är det vi skapar i våra egna sinnen.

Framgång är ingen mystisk kod att knäcka. Den bygger på klara och tillämpbara principer som redan har hjälpt tusentals människor världen över att nå sina mål.

Om du är en kvinna som strävar efter mer i livet än vad du tidigare upplevt, men känner dig osäker på hur du ska nå dit, är denna utmaning skapad för dig!

Låt oss tillsammans ta de första stegen mot din drömframtid.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

FOR PURPOSE DRIVEN ENTREPRENOURS

iMAGNIFY YOUR RESULTS

En masterclass för dig som vill vara fri att leva ditt syfte

Datum kommer!
kl 12.00 CET

Problem med registrering?

Klicka på länken nedan, fyll i formuläret och återvänd sedan till den här sidan. Jag ber om ursäkt för detta extra steg. 

hej(at)mirasoldottir.se
2024 © Mira Soldottir of Sweden

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

close menu icon

FOR PURPOSE DRIVEN ENTREPRENOURS

iMagnify Your Results

För dig som vill vara fri att leva ditt syfte fullt ut!

kl 12.00 CET

Problem med din anmälan? Klicka här!