EN KOSTNADSFRI 3-DAGARS LUNCH & LEARN-UTMANING FÖR DIG SOM VILL LEVA DITT SYFTE

👣 Häng med oss på
Mental Fitness för Entreprenörer

MENTAL FITNESS FÖR ENTREPRENÖRER

Gör slut med din inre kritiker för gott och manifestera ditt rika liv

SKAPA DIN FRAMTID NU: Ta kommandot över ditt liv och börja förverkliga de drömmar du alltid haft. Nu är tiden inne att omvandla dina innersta önskningar till konkreta mål och verkliga resultat.

VAR EN DEL AV FÖRÄNDRINGEN: Det räcker nu!  Ta rygg på de över 500 deltagare som redan har transformerat sina liv genom denna utmaning! Din tid är nu.

Under denna 3-dagars Lunch & Learn kommer du att lära dig:

NYA RESULTAT

🌟 Varför endast en bråkdel når sina mål och hur du kan bli en av dem. Det är inte pengar, talang eller kreativitet som avgör.

 

 

🌟 Upptäck de verkliga faktorerna som skiljer medvetna och framgångsrika individer från resten.

LÅS UPP DITT SINNE

🌟Hur du kontrollerar ditt sinne så att du kan styra dina resultat. Ditt undermedvetna sinne kontrollerar 95% av dina handlingar, vanor och beteenden. Det är den främsta orsaken till att du får samma resultat om och om igen.

🌟 Förstå hur du kan bryta detta mönster för att skapa de resultat du vill ha.

ENKLA VERKTYG

🌟 Varför du sitter fast och hur du går från fastlås till framgångsrik. Oavsett hur mycket tid och pengar du spenderar på kurser, böcker, YouTube-videor och seminarier, så förändras inte dina resultat.

🌟 Detta är din största frustration – lär dig vad du faktiskt behöver göra för att ändra på det.

DIN FRAMGÅNG

🌟 Hur du tystar din inre kritiker och ökar din potential. Upptäck anledningen till varför du tvivlar på dig själv, har ett självsaboterande tankemönster som begränsar din framgång.

🌟 Det handlar inte om att bara ‘tänka positivt’ – det handlar om att tänka rätt för att bli framgångsrik..

ÄR DET HÄR DU?

Upptäck hur du tystar din inre kritiker..

Känner du dig ofta begränsad av en högljudd inre kritisk röst som ifrågasätter dina beslut och din kapacitet?

Har du upplevt att ditt inre barn behöver läkning för att du ska kunna frigöra din fulla potential?

Känner du dig ofta dränerad eller manipulerad av personer med narcissistiska tendenser i din omgivning?

Är du sjukt trött på att vara trött och är redo för att skapa det liv som du längtar efter?

Har du en vision eller dröm som du brinner för men känner att du inte riktigt når dit du vill?

Vill du förstå de hemliga drivkrafterna som motiverar de mest framgångsrika personerna inom din bransch?

Upplever du att du är fast i din nuvarande situation, som om ett osynligt tak hindrar dig från att växa?

Vill du öka din omsättning och locka fler kunder till ditt företag?

Är du redo för en förändring men känner dig överväldigad och osäker på hur du tar det första steget?

Tror du att du är ämnad för något större och känner en djup önskan att förverkliga din dröm/fantasi?

Om du svarade ja på en eller flera av dessa frågor, så är vår 3-dagars LUNCH & LEARN-utmaning precis vad du behöver för att bryta igenom barriärerna och göra slut med din inre kritiker en gång för alla.

MENTAL FITNESS FÖR ENTREPRENÖRER

Gör slut med din inre kritiker för alltid

Den här LUNCH & LEARN-utmaningen är en djupdykning i de kraftfulla principerna bakom Bob Proctors & Sandy Gallaghers "Thinking Into Results". Under tre dagar kommer Mira att guida dig genom de grundläggande koncepten och visa hur du kan börja tillämpa dem för att positivt påverka både ditt personliga och professionella liv.

✓ DAG 1: VÄCK DIN INRE JÄTTE - Upptäck din sanna essens

Är du redo att upptäcka vem du verkligen är och vad du kan uppnå? Dyk djupt in i din metafysiska identitet och lär dig att identifiera och övervinna de begränsningar som ditt medvetna och undermedvetna sinne har skapat. Genom att förstå och transformera din självuppfattning, kan du uppnå inte bara personlig, utan även professionell framgång. Förbered dig på att låsa upp din fulla potential.

✓ DAG 2: BRYT IGENOM DINA BARRIÄRER - Ta kommandot över ditt liv

Har du försökt allt men inte lyckats? Det är dags att sluta lita på ren viljestyrka och istället aktivera dina mentala muskler. Utforska och omvandla de paradigmer som begränsar dig, och lär dig hur du kan ta kommando över ditt liv. Få verktyg och strategier för att övervinna hinder, och börja leva ett mer medvetet och målinriktat liv varje dag.

✓ DAG 3: SKAPA DIN FRAMTID - Designa livet du drömmer om

Vad skulle du göra om du visste att du inte kunde misslyckas? På den sista dagen kommer vi att fokusera på att sätta upp och kraftfulla mål som drivs av passion och syfte. Lär dig hur du sätter mål, vad det egentliga syftet med ett mål är och hur du formulerar mål som är större än dina rädslor. Upptäck hur du kan bli den person som har allt du önskar och skapa den framtid du förtjänar

FOR PURPOSE DRIVEN ENTREPRENOURS

MENTAL FITNESS FÖR ENTREPRENÖRER

Gör slut med din inre kritiker för alltid

11 juni – 13 juni 2024 ・12:00 ・ LIVE
Problem med registrering?

Klicka på länken nedan, fyll i formuläret och återvänd sedan till den här sidan. Jag ber om ursäkt för detta extra steg. 

Vanliga frågor & svar

Denna utmaning är designad för att ge dig en introduktion till de metoder och tankeprocesser som kan hjälpa dig att uppnå personlig och professionell tillväxt. Även om varje individs resa är unik, ger vi dig de verktyg och insikter som behövs för att börja den transformationen.

Nej, du behöver inte vara företagare för att ta del av kunskaperna som Mira delar under den här utmaningen. Dessa går att applicera på alla delar av livet; i karriär, ekonomi, relationer, personlig- och andlig utveckling och mycket mera.

Även om du får allra bäst resultat när du deltar aktivt under live-sändningen så förstår vi att ibland kommer livet, familjen och dina kunder emellan. Därför får du som registrerar dig till utmaningen möjligheten att se alla lektioner i ungefär en vecka efter den sista lektionen. Mer information om detta kommer till din inkorg.

Hej, jag är Mira Österman – välkommen och trevligt att träffas!

Vi på Mira Soldottir of Sweden verkligen brinner för att hjälpa entreprenörer att skapa varaktig förändring i både företag och i privatlivet. Mira har stöttat sina klienter med transformation på olika sätt, både energimässigt genom transformation av energier genom energiarbete i Akasha biblioteket men också som Transformational coach och Mindset mentor.

Som healer/energiarbetare har Mira 1000-tals timmars erfarenhet men det hon också upptäckte var att det är enkelt att transformera energi och lösa upp energiblockeringar men att så länge klienten inte började göra andra val så återkom blockeringarna på liknande sätt igen. Och det var under sökandet av lösningen till detta som Mira kom i kontakt med sin lärare och mentor Bob Proctor under sensommaren 2021. Denna erfarenhet bekräftade för mig att allt är möjligt – det enda verkliga hindret är det vi skapar i våra egna sinnen.

Några månader tidigare frågade Mira sig själv: ‘Undra om jag kan tänka mig frisk?’
Mira hade länge kämpat med att återhämta sig efter en utbrändhet utan att göra några större framsteg. Hon hade varit sjukskriven i mer 5 år och led av svår hjärntrötthet och energilöshet. Hon upptäckte snabbt att det gick att tänka sig frisk och hennes liv, både privat och yrkesmässigt genomgick en total transformation.

Miras läkning började med hjälp av healing och energirensningar men tog fart på riktigt är hon började förändra sitt sätt att tänka, sparkade ut sin inre narcissist och läkte sitt inre barn. Hon är klarhörande och klarvetande samt har en enastående förmåga att läsa energier och hitta rotorsaken till sina klienter problem.

Allt är möjligt – den enda som hindrar dig är det begränsningar som du säter för dig själv.

Kan jag så kan du!

Framgång är ingen mystisk kod att knäcka. Den bygger på klara och tillämpbara principer som redan har hjälpt tusentals människor världen över att nå sina mål.

Är du redo att transformera ditt liv och din business?

Anmäl dig nu och ta de första stegen mot ett mer framgångsrikt och tillfredsställande liv och företag. Uppnå den nivå av tillfredsställelse och framgång du förtjänar.

hej(at)mirasoldottir.se
2024 © Mira Soldottir of Sweden

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer