familjekonstellation, reading

Tänk dig att du har tillgång till en manual hur du på bästa sätt ska kunna stötta dina barn och din partner. Vad skulle det innebära för dig? Och för dina barn? För hela familjen? En läsning för din unika familjekonstellation kommer att ge dig alla svaren och mycket mer.

Vi är alla unika individer med vårt alldeles unika uttryck och sätt att hantera situationer och förändringar. Ibland förstår vi inte varför enkla saker blir så konfliktfyllda. Kanske vill du planera in semestern i minsta detalj medan din partner föredrar att ta dagen som den kommer.

Själslig variation inom familjekonstellationen

Föreställ dig själen som en tårta med åtta olika lager. Varje lager representerar en rad olika karaktärsdrag vilka motsvarar energicenter inom Soul Realignment®. Det är förstås tjockaste lagret är det som ger oss våra mest dominerade karaktärsdrag. Vissa personer har två lager som är ungefär lika tjocka vilket betyder att det finns karaktärsdrag från två energicenter. Hur eller så så finns det ingen tårta som är den andra lik. Men inom en familj är det ofta så att det finns vissa gemensamma drag.

Hur vi är skapade för att skapa på bästa sätt är också något som skiljer sig mellan person till person. Vissa är duktiga på att hantera flera saker samtidigt. Multitasking alltså. Tänk dig en person som lagar flera rätter samtidigt och får ett fantastisk resultat. Eller den där personen som slaviskt följer receptet men som missar att det tar längre tid för potatisen att bli klar så när det är dags att äta är köttet kallt. Den andra polariteten av skalan är personen som skapar i kaos. Den som öppnar kylskåpet, tar fram vad som finns däri och som sedan trollar fram en underbar måltid precis lagom till när familjen samlas för att äta. Hur är det i din familj? Är du och din partner lika eller är ni väldigt olika?

familjekonstellation, själsläsning
  • Det här är läsningen för dig som vill få en större förståelse för likheter och olikheter i familjen.
  • Vill få råd om hur du på bästa sätt stöttar din barn
  • Vill veta mer om hela familjens förmågor och gåvor

Vad ingår i en familjekonstellation-läsning?

Det ingår själsprofilläsningar för två vuxna och upp till tre barn under 18 år. Mira gör en visuell sammanställning (familjekonstellation) för att visa på vilka gemensamma drag det finns och vad som är annorlunda/unikt på individnivå. Själsprofilen berättar om vilket/vilka karaktärsdrag som är starkast per individ inklusive andliga gåvor och förmågor. Mira tittar också på hur varje familjemedlem är skapad för att skapa.

Den här familjekonstellationsläsningen inkluderar upp till fem själsprofiler, en visuell sammanställning på hela familjens unika ”själstårtor” kostar 2997 kr. Finns det fler än 3 barn i familjen? Då har du möjlighet att köpa till själsprofiler för endast 300 kr styck (ordinariepris 997 kr). Du har också möjlighet att lägga till en relationsläsning mellan 2 valfria personer i familjen för endast 997 kr (ordinariepris 1777 kr).

I priset ingår Miras förarbete och en presentation antigen via Zoom eller i skriftligt format (pdf).

Kostnaden för din investering samt villkor för bokning, betalning och om- & avbokning hittar du här.

Disclaimer: Den här läsningen ska inte förväxlas med familjekonstellations-/familjestystemsterapi utan är en andlig tjänst endast för nöje.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer