Är du en driven och ambitiös person? Kanske är du företagsledare, entreprenör eller så har bara har viljan att utvecklas..

Långt ifrån alla känner sig nöjda med vad de presterat under året som har gått. Nu när årsskiftet närmar sig är det många som medvetet reflekterar över sina resultat och gör någon form av bokslut. Men alla, jag menar ALLA gör det oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Det kan visa sig som en gnagande känsla av att vara misslyckad eller oro inför framtiden.

Årets sista masterclass

Under 3 dagar from 12 december kl 17.30 kommer Mira Österman, en av Bob Proctors konsulter, lära dig hemligheten bakom framgång och hur du utnyttjar din energi för att leva ditt bästa liv. Varje dag för resten av ditt liv.

Det är enkelt, allt du behöver göra är att registrera dig för masterclassen och du kommer att få all information som du behöver.

Du väljer själv om du vill vara med live eller om du vill se lektionerna i efterhand när det passar dig. Repriserna kommer att vara tillgängliga i ca en vecka.

Du tar del av all information och livesändningar i en tillfällig grupp på facebook eller via Youtube. På facebook finns det möjlighet att interagera med Mira, som också är din personliga framgångsguide, och med alla andra härliga människor som har liknande ambitioner som du.

Är du inte trött på att du hela tiden oavsett vad du gör får samma eller likande resultat? Du gör allt rätt men det märks inte i dina resultat?

Det är för att du inte kan lösa problem genom att tänka på samma sätt som du gjorde när du skapade dem Men när du skiftar perspektiv och skaffar dig mer kunskaper om dig själv och vem du egentligen är och vad du egentligen vill ha så förändras allt. När du är i harmoni med det du vill ha så behöver du inte längre kämpa för att få det utan det kommer att komma till dig med lätthet.

Föreställ dig själv om ett år när du har allt som du drömt om. Kanske den där befordran som du länge velat ha, eller din drömbil eller drömhuset. Hur många människor som du har kunnat hjälpa under året. Och se dig själv vara den person som redan har allt det du drömmer om att få eller uppleva.

Du har allt och inget att förlora så anmäl dig redan idag till den kostnadsfria Masterclassen redan idag genom att kontakta Mira för mer information.

Ja, tack! Jag vill vara med på masterklass QUANTUM den 12-14 december

* obligatoriskt
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer