Har du någonsin undrat hur du kan få det liv du önskar? Om svaret är ja, är det här masterclassen för dig!

Är du en driven och ambitiös person? Kanske är du företagsledare, entreprenör eller så har bara har viljan att utvecklas..

Under 3 dagar med start 22 mars kl 18.30 kommer Mira Österman, en av Bob Proctors konsulter, lära dig hemligheten bakom framgång och hur du går bortom dina förväntningar och skapar det liv du VILL leva. Varje dag för resten av ditt liv.

Manifestera ditt drömliv

I den här masterclassen kommer du att lära dig kraften bakom att ”Tänka dig till resultat”. Du kommer att utforska hur du tar kontroll över dina tankar, utformar en actionplan för framgång och stärker ditt självförtroende för att nå dina mål.

Vi kommer att prata om lagen vibration och attraktionslagen, vikten av att mål och rätt mentala inställning. Du får lära dig skapa en actionplan, identifiera och övervinna hinder och hur du når ditt mål med hjälp av ”positiva” tankar.

Denna tre dagars masterclass är kostnadsfri och kommer att hållas på Zoom. Det är en unik möjlighet att ta kontroll över ditt liv och skapa det liv du önskar. Ta chansen och häng med på den här resan.

22 mars [onsdag]: Ta kontroll över ditt liv – Förstå kraften i dina tankar

23 mars [torsdag]: Utveckla en actionplan – orsak och verkan

24 mars [fredag]: Stärk ditt självförtroende – övervinna hinder och nå dina mål

Det är enkelt, allt du behöver göra är att registrera dig för masterclassen och du kommer att få all information som du behöver.

Du väljer själv om du vill vara med live eller om du vill se lektionerna i efterhand när det passar dig. Repriserna kommer att vara tillgängliga i ca en vecka. Via facebook finns det möjlighet att interagera med Mira, som också är din personliga framgångsguide, och med alla andra härliga människor som har liknande ambitioner som du.

Är du inte trött på att du hela tiden oavsett vad du gör får samma eller likande resultat? Du gör allt rätt men det märks inte i dina resultat?

Det är för att du inte kan lösa problem genom att tänka på samma sätt som du gjorde när du skapade dem Men när du skiftar perspektiv och skaffar dig mer kunskaper om dig själv och vem du egentligen är och vad du egentligen vill ha så förändras allt. När du är i harmoni med det du vill ha så behöver du inte längre kämpa för att få det utan det kommer att komma till dig med lätthet.

Föreställ dig själv om ett år när du har allt som du drömt om. Kanske den där befordran som du länge velat ha, eller din drömbil eller drömhuset. Hur många människor som du har kunnat hjälpa under året. Och se dig själv vara den person som redan har allt det du drömmer om att få eller uppleva.

Du har allt och inget att förlora så anmäl dig redan idag till den kostnadsfria Masterclassen redan idag genom att kontakta Mira för mer information.

Ja, tack! Jag vill vara med på MASTERCLASS den 22/3 – 24/3 2023

* obligatorisk uppgiftThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer