Distanshealing | Integrera ditt multidimensionella jag

Kvinna ger fysisk healing, inte distanshealing

Häng med på undergörande distanshealing

Nu har du  chansen att få ta del av kraftfulla healingenergier. Den 9 november sänder  Mira kraftfull distanshealing med The Divine Quantum Scalar Energy Healing from Nihal* utifrån ditt högsta bästa och din intention.

 

NÄR?
Tisdagen den 9 november kl 21.00 – 21.30
HUR?
Du anmäler dig genom att att fylla i formuläret längst ner på den här sidan. Eller via evenemanget på facebook.

För dig som som vill göra ett positivt energiutbyte finns det möjlighet att göra en frivillig donation. Detta genom att Swisha till 1232396901 eller via bankgiro 5701-7444. Märk ditt bidrag med ”donation”.

Det är helt frivilligt och INGET villkor för ditt deltagande i distanshealingen.

Vad kan du förvänta dig av distanshealing?

Allt är möjligt! Ha ett öppet sinne för den som kommer till dig.
Här är några exempel på ”mirakel”:
  • Smärtor har inte bara  lindrats utan också  i vissa fall har de försvunnit helt och hållet.
  • Kroppens energier rensas och därmed har även den fysiska kroppen renats och stärkts.
  • Som ett resultat av att blockeringar har rensats bort har klienten fått åtkomst till sin fulla potential i högre grad.
  • Själsläkning genom hemtagning och integrering av själsfragment vilket gör att klienten får tillgång till hela sig.
  • Rensning av elektrosmog och emotionella toxiner som annars skapar oreda i vår kropp.
  • Cellminnen från tidigare liv, parallella existenser, eller tidigare i detta livet tas bort, vilket ökar inflödet av livskraftsenergi.

Blir alla bli friska?

Helt ärligt så påstår Mira inte att hon kan bota någon men som ett resultat av healingen skapas förutsättningar för sina klienter att självläka. De undergörande healingenergierna är balanserande och skapar harmoni, och som ett resultat av detta startar kroppens egen läkande förmåga. Dessutom så är din vilja och tro på att läkning sker är en avgörande del i läkandet. Och du, mirakel sker dagligen.

När ska man inte ta emot distanshealing?

Mira avråder  gravida kvinnor att delta i distanshealing under den första trimestern eftersom det finns en liten risk för utdrivning. Även om du har svåra svåra psykiska problem eller psykotiska symptom ska du avstå healing från Mira Soldottir of Sweden.
Mer information om distanshealing hittar du här.
Beskriv vad du önskar få ut av healingen.
disclaimer
DISCLAIMER

Mira Soldottir of Swedens tjänster är inte avsedda att ersätta medicinsk behandling, forskning eller läkemedel som har ordinerats av läkare. Det innebär således att en konsultation eller healingbehandling hos Mira ska aldrig ses som alternativ till detta. För Mira är ingen läkare och DU är följaktligen ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

I händelse av att du upplever fysiska eller mentala besvär som oroar dig efter distanshealingen bör du alltid ta kontakt med sjukvården. 

*The Divine Quantum Scalar Energy healing from Nihal är en healingmodalitet som  har har funnits i Miras blodslinje under generationer. Mira har under de senaste åren återigen fått tillgång till den här undergörande livskraftsenergin och för någon vecka sedan uppgraderades Miras energier då hon fick åtkomst till Scalar-energin.

Beskriv vad du önskar få ut av healingen.
Vill du vara säker på att inte missa någon distanshealing med Mira Soldottir? Gilla vår facebooksida!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer