Energetic Analysis förstorningsglas

Allt runt omkring oss är skapat av energi: människor, saker, idéer osv. I själva verket är det bara densiteten, alltså hur snabbt snabbt energin vibrerar som skiljer dem åt. Följaktligen betyder det att samma energi-regler är applicerbara på allt du stöter på i ditt liv inklusive företaget du driver eller som du funderar på att driva.

Det innebär i sin tur att varje företag har en egen energistruktur. För att den här strukturen sedan ska fungera optimalt krävs det att:

  • Det finns en viss nivå av anpassning mellan företagets energiska uttryck i förhållande till den dominerande energivibrationen hos dess ägare.
  • Det finns ett fritt energiflöde mellan de olika elementen i affärsstrukturen utan några blockeringar eller begränsningar. Jämför med energiflödet i din egen energikropp och chakrasystem.
Energetic woman analysis
Energetic Analysis är som en raket för både befintliga företag likväl som företagsidéer.

Syftet med Energetic Analysis & Re-Tuning för företag är att upptäcka och ta bort energimässiga blockeringar i affärssystem och anpassa företagare till ekonomiskt överflöd.

I takt med att en det sker en ökad andlig medvetenhet i vårt samhälle kommer också allt fler entreprenörer att lämna det traditionella 4D sättet att tänka och fungera. Den här läsningen är speciellt utformad för den här nya sorten av entreprenörer och Soulpreneurs som redan driver företag eller gör sig redo att starta ett nytt företag.

Mira Soldottir erbjuder flera typer av sessioner:

Generell energetic analysis & ”re-tuning” för ett befintligt företag inkluderar:

  • Hur aligned är det befintliga företagets energiuttryck till entreprenörens autentiska självuttryck?
  • De mest effektiva sätten att driva ett företag baserat på entreprenörens naturliga gåvor som kommer med dennes dominanta själsliga essens samt själsliga ursprung.
  • Identifiera och ta bort blockeringar för att på så sätt skapa möjligheter för ekonomiskt överflöd från entreprenörens sida.
  • Identifiera eventuella felinriktningar och blockeringar mellan olika affärskomponenter och entreprenörens ekonomiska intention.
  • Detaljerad energimässig analys av en affärsprodukt eller tjänst.

Generell energetic analysis & ”re-tuning” för en affärsidé:

Det är möjligt att energiskt analysera ett företag som existerar i form av en idé hos en entreprenör. Sessionen kommer att likna den ovan, men kortare, eftersom vissa komponenter bara inte existerar vid en affärsidé.

Fördjupad Energetic Analysis & re-tuning session:

Under en generell analys av ett företag fastställer Mira i regel att ett antal verksamhetsområden där det finns energimässiga blockeringar. Målet med en fördjupad analyssession är att identifiera, analysera och ta bort blockeringar i alla eller någon av komponenterna i verksamheten. De olika komponenterna är produkter/tjänster, marknadsföring, försäljning, kunder och affärsverktyg.

Både den generella och fördjupade analysen ingår i coachingprogrammet ”Soul Inspired Business Program”. Så om du känner dig redo att göra de förändringar som är nödvändiga så passa på att ta del av det förmånliga erbjudandet med ett starkt reducerat pris för flera av Miras läsningar samt flera tillfällen för fördjupad analys.

Kostnaden för din investering samt villkor för bokning, betalning och om- & avbokning hittar du här.

Soul Realignment® for Business & Financial Abundance är framtagen av Andrrea Hess

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer