GRATIS MASTERCLASS FÖR ENTREPRENÖRER *

It's time to ELEVATE & skyrocket your revenue

Boosta ditt självförtroende och din omsättning

Har du en dröm du om att bli ekonomisk fri? Att på riktigt styra över din tid och skapa en rikt liv för dig själv och de du älskar?

Jag vet att du är modig, ambitiös och beslutsam. Du har satt dina drömmar i rörelse och byggt något från grunden. Men jag vet också att dessa osäkra tider kan ha skakat dig. Kanske sjunker din försäljning, dina kostnader kan vara på uppgång och du kanske har du börjat att tvivla på dig själv och  på din egen förmåga att navigera i denna ekonomiska kris.

Det är helt normalt att känna sig osäker och det är därför jag vill presentera min unika Masterclass – “It’s time to ELEVATE & Skyrocket your Revenue“, som jag har utformat speciellt för kvinnliga företagare*.

Denna masterclass, som leds av Mira Österman, en erfaren manifestations- & mindset coach, mentor och Bob Proctor Konsult, kommer att hjälpa dig att förstå att du har makten att förändra din situation. Det handlar inte  bara om att överleva under tuffa tider, utan om att anpassa sig, växa och blomstra.  

Är du en ambitiös kvinna som driver eget företag men känner att du stöter på hinder som hindrar dig från att verkligen blomstra? Känner du ibland att du famlar i mörkret, önskar mer balans mellan arbete och privatliv, kämpar för att bli tagen på allvar eller känner dig osäker på hur du ska skala upp din verksamhet?

Då är det här en masterclass för dig! 

Ekonomisk frihet

Hur blir du rik och ekonomiskt oberoende? Det finns många vägar bär till rikedom, och det finns inga genvägar. De allra flesta lever från hand i mun så att det inte finns något kvar i slutet av månaden.  Det spelar ingen roll om du tjänar 25 000 kronor eller 100 000 kronor. Din förmögenhet växer lika lite och du känner dig inte mer förmögen än du gjorde förra månaden.  

Det är dags att låta dina drömmar bli verklighet. Det är dags att ta klivet, bli den framgångsrika företagare du alltid vetat att du kan vara.

 

Vi kommer att dyka djupt in i allt från att bygga självförtroende och bekämpa impostorsyndromet, till att skapa en målsättning som speglar värdet på dina produkter och tjänster utifrån din fulla potential.

Vi kommer att fokusera på att utveckla ditt mindset, avskölja de universella lagarna hur du använder dem för att manifestera ditt rika liv. Genom att ändra ditt tankesätt kan du transformera dina utmaningar till möjligheter och växa på sätt du inte trodde var möjliga.

3 dagars gratis masterclass

startar om
Dagar
Timmar
Minuter

Under den här masterclassen kommer du att få lära dig hur du istället för att låta ekonomiska utmaningar hindra dig,  utnyttjar dem som en kraft för positiv förändring. Låt oss tillsammans skapa en ny verklighet där du inte bara överlever i ditt företag, utan blomstrar och växer tillsammans med det.

Kom ihåg, framgång är inte enbart ett resultat av hårt arbete, utan också av det rätta mindsetet. Det är dags att ta kontroll över din framtid, oavsett vilka utmaningar du står inför.

Anmäl dig till vår Masterclass idag och påbörja resan mot att manifestera ditt framgångsrika företag. Jag ser fram emot att vara en del av din resa.

Om det resonerar med dig och du är redo för en stor förändring nu under 2023 så anmäl dig till den här masterclassen ASAP! 
Platserna är begränsade.
Jag ser fram emot att träffa dig!

Vi ses Live via ZOOM

It’s time to ELEVATE & skyrocket your renevue är en helt kostnadsfri masterclass som kommer att hållas via Zoom. Det här är en unik möjlighet för dig att ta kontroll över ditt liv och skapa det liv du önskar genom att attrahera till dig mer pengar, bättre hälsa hälsa, större rikedomar och bättre relationer utan att det kostar dig mer än din tid. Så ta chansen och häng med på den här resan..

Min tidigare masterclasser har varit framgångsrika. Och den här kommer att bli ännu större och ännu bättre. Vi kommer att skapa magi tillsammans och jag lovar att du inte kommer att vara samma person efter de här 3 dagarna.

Precis som tidigare kommer vi att gå live via Zoom. Eftersom det har det högsta transformatiosvärdet för dig. För det är nu du tar ansvar, dyker upp och använder din nya kunskap som mirakel uppstår.

Om du inte kan vara med alla dagarna så kommer du att kunna se lektionerna i efterhand. . Repriserna kommer att vara tillgängliga i  under en begränsad tid.

I vår communtiy på Facebook har du möjlighet att interagera med mig och med alla andra härliga människor som har liknande ambitioner som du.

Det är superenkelt, allt du behöver göra är att registrera dig för masterclassen och du kommer att få all information som du behöver.

 

Det är enklare än du tror

Har du någonsin känt att du kämpar hårt för att uppnå dina mål men får samma resultat gång efter gång? Det kan vara frustrerande och utmanande när du gör allt rätt men det inte verkar göra någon skillnad. När du lär dig mer om hur din självbild kontrollerar dina resultat och hur du ska göra för att ändra den så kommer allt att förändras.

Skifta perspektiv för att uppnå dina mål

Albert Einstein sa en gång att ”vi kan inte lösa våra problem genom att tänka på samma sätt som vi gjorde när vi skapade dem.” Med andra ord, om du vill ha annorlunda resultat måste du tänka annorlunda. Det betyder att du behöver skifta perspektiv och få en ny syn på dig själv och dina mål.

För att skifta perspektiv behöver du öppna upp för nya kunskaper och insikter om dig själv och hur tänker och agerar. Det handlar om att förstå dina värderingar, passioner och drivkrafter. När du har en tydlig bild av vem du är och vad du vill ha, kan du skapa en plan för att uppnå dina mål. Allt detta och mycket mer kommer du att lära dig under dessa tre dagar. 

Föreställ dig själv om ett år när du har du drömmer om. Kanske den där uppdraget som du länge velat ha, din drömbil eller kanske drömhuset. Tänk på hur många människor som du har kunnat hjälpa under det här året. Och se dig själv vara den person som redan har allt det du drömmer om att få eller uppleva.

Du har allt och inget att förlora så anmäl dig redan idag till denna kostnadsfria masterclassen redan idag via formuläret nedan.

Tillsammans mot ett rikare liv,

 

Får du ett felmeddelande? Använd denna länk och återkom sedan till denna sida och registrera dig igen.

Mira Östersman

Mira Östersman

Jag brinner för att hjälpa entreprenörer att växa en framgångsrik business och manifestera ett rikt liv för sig själv och för dem de älskar.

Som en manifestation- och mindsetcoach är mitt uppdrag att empowra dig att aligna dig med och leva i harmoni med de universella lagar, vilket möjliggör att du utan ansträngning  kan uppnå dina mål, uppleva personlig tillväxt och manifestera ett överflödigt liv. Jag tror på att växa både personligt och tillsammans med våra företag på ett hållbart sätt som inte kompromissar med personliga kärnvärderingar. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer

GRATIS MASTERCLASS

Från självtvivel till ekonomisk frihet

Strategier som krossar dina blockeringar för överflöd