DU ÄR REGISTRERAD FÖR

PASSION

What you need to know to earn consistent 100K monthly

Tack för din anmälan! 

Vi ser fram emot att få träffa dig MÅNDAGEN den 30 OKTOBER klockan 12.00 i vårt klassrum på Zoom
Gör en notering i din kalender så du inte missar information om den DOLDA hemligheten bakom det The Secret

Datum : 30/10 – 3/11
Tid: 12.00 – 13.00 CET
Plats: Zoom Meetings

Samma länk alla dagar: https://us06web.zoom.us/j/89702157860?pwd=GD7zx1PAWVLZZKUrV07dPhkUFg6FKX.1

Ny på Zoom? Läs mer här!

Ps. Länken kan endast användas för att ansluta till mötet. Inte för att se repriser.

Var med live!

Vi har en stark övertygelse om att du får den allra bästa valutan för din investerade tid när  du är med live. Det händer nämligen något magiskt när vi är flera som möts och har en intention om att skapa stora förändringar i våra liv.  Men om du inte har möjlighet att vara med live så  kommer det att gå att se reprisen i vår facebookgrupp under en begränsad tid. 

Vi kommer att använda samma länk alla 5 dagar och vi kommer att ses samma tid varje dag och det kommer att komma påminnelsemail i din inkorg innan vi börjar den 30 oktober.

Gå med i vår gemensamma community på Facebook. Här kommer du, förutom att kunna nätverka med likasinnade, ta del av övningsuppgifter, extra material och har chans att vinna gratis coaching. 

Lis Karin

Jag coachar dig till ditt bästa jag!

Jag är Lis Karin. Min bakgrund är leg. specialistsjuksköterska, psykiatri och tolv år som verksamhetschef inom den privata vården. Jag är certifierad konsult för Bob Proctor, en av vår tids största experter på framgång och det mänskliga sinnet!

Jag guidar dig till framgång – oavsett om det gäller din karriär, relationer eller mål och mening med livet.

 

Mira Österman

Jag brinner för att hjälpa entreprenörer att växa en framgångsrik business och manifestera ett rikt liv för sig själv och för dem de älskar.

Som en manifestation- och mindsetcoach är mitt uppdrag att empowra dig att aligna dig med och leva i harmoni med de universella lagar, vilket möjliggör att du utan ansträngning kan uppnå dina mål, uppleva personlig tillväxt och manifestera ett överflödigt liv. Jag tror på att växa både personligt och tillsammans med våra företag på ett hållbart sätt som inte kompromissar med personliga kärnvärderingar.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer