akashakrönikan, akashic records

Vad är egenligen Akashakrönikan?

Du har kanske hört talas om the Akashic Records eller Akashakrönikan tidigare. Men om du inte har gjort det är du långt ifrån ensam. Däremot så har du omedvetet haft många interaktioner med Akasha under hela ditt liv. Du har blivit guidad, varnad och inspirerad. Det har talat till dig i dina drömmar och det har viskat till dig i meditation och bön. Din fantasi har gång på gång blivit väckt och din inre sanning har blivit stimulerad.

Akashakrönikan, som också benämns akashaarkiven, är helt enkelt en icke-fysisk handbok eller encyklopedi. Hela universums historia och minne. Ett avtryck av hela livets historia. Arkivet besitter tidernas visdom.

Men de håller också arkiv för varje själ, inklusive varje tanke, avsikt, känsla, ord och handling i varje livstid, mellan varje livstid, liksom alla framtida möjligheter. Registret innehåller också de mönster som vi valde och som nu kan begränsa oss. Dessa mönster, eller ”blockeringar och begränsningar”, skapar de utmaningar som vi så småningom måste konfrontera för att frigöra och rensa dem- Så vi kan gå vidare i vår livsresa och för vår själsväxt. När vi tar fullt ansvar för våra val, både tidigare och nuvarande, kan vi lära oss själsläxorna som gör att vi kan leva verkligt autentiska och rikliga liv.

Mira erbjuder en rad olika läsningar där hon hämtar informationen från ditt själsregister i Akashic records utifrån specifika protokoll. Mira har studerat akashakrönikan under flera år samt har gått flera utbildningar hos Andrrea Hess och Lotta Halvarsson.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer