Kämpar du också med självtvivel, och om inte självhat, en vacklande självkärlek?

Vill du börja att älska dig själv villkorslöst? Känna mer tillit och acceptans till dig och allt det som är du och det du står för? Vill du börja ta det utrymme som är ditt?

Förvänta dig självkärlek och du ska få

Allt det är möjligt att skapa i ditt liv genom att använda dig av lagen om förväntan. Eller Law of Assumtion som den heter på engelska. Lagom om förväntan innebär att allt du tror ska komma till dig kommer att komma. Förr eller senare. Så hur du ska du få dig själv att tro att du älskar dig själv? Jo genom att göra en övning varje dag under 21 dagar. Övningen är enkel men du måste göra den precis när du vaknar. Eller det finns ytterligare ett knep, och det är att göra övningen i samband med att du har mediterat. För det är vid dessa tillstånd som vi har bäst tillträde till vårt undermedvetna sinne. Där är här känslorna regerar!

Förvänta dig självkärlek, ros

Övning som ger villkorslös kärlek till dig själv

Den här enkla och effektiva övningen går ut på att du ska beskriva hur du tänker, känner och agerar/handlar när du har fått det du önskar. I det här fallet självkärlek. Men övningen går att applicera på precis vad som helst som du önskar.

  1. Definiera vad du önskar dig. Jag älskar mig själv villkorslöst
  2. Skriv ner hur du tänker när har fått/uppnått det du önskar dig. Jag tänker att jag accepterar och respekterar mig själv. Jag tänker snälla och icke-dömande tankar så som ”Jag duger precis så som jag är utan att behöva prestera eller köpa mina vänner”
  3. Skriv ner hur du känner när du fått/uppnått det du önskar dig. Jag känner kärlek till mig själv, jag känner glädje och lycka samt en inre frid.
  4. Beskriv hur du lever/agerar/handlar när du har fått/uppnått det du önskar dig. Jag skrattar och ler ofta, jag sätter kärleksfulla gränser både till mig själv och till andra. Jag har sex oftare och njuter mer.

Övningen går ut på att dels skriva om ditt undermedvetna sinne för att få dig själv att bli övertygad om att du redan har det som du högst av allt önskar. Självkärlek.

För att förstärka eller kanske rent av förenkla din transformation från självhat till självkärlek på 21 dagar kan du du lyssna på Abraham Hicks ”Morning Rampage” under 21 dagar precis innan du gör övningen.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

About Mira

Mira brinner för hjälpa sina klienter att hitta, och förkroppsliga, sina ”why” (livssyfte) genom att medvetandegöra deras själsliga gåvor och talanger och hur de på bästa sätt kan förstärka dem för att skapa det dem drömmer om

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer