Mira berättar om hennes erfarenheter från regressionsterapi.

Regressionsterapi med Åsa

Härom dagen provade jag regressionsterapi för första gången. Jag har under en längre tid känt mig, stundom lockad stundom manad. Men nu var det i alla fall dags.

När jag vaknade på morgonen kände jag en intensiv känsla av att det var idag det skulle ske. Jag slängde i väg ett meddelande till min vän Åsa på Taktil och Samtal i Kalmar för att se om hon hade någon öppning. Och till min stora lycka så lyckades Åsa styra runt lite i sina bokningar och min regression kunde bli av.

Solbritt och jag gick dit med spänd förväntan. Vem är Solbritt undrar du kanske? Jo Solbritt är mitt glada naturliga inre barn. I vilket fall så är hennes längtan efter att få bli hel är stark.

Solbritt och jag hjälptes åt att försöka förmedla vad vi vill få ut av den här regressionsterapi-sessionen. Eftersom jag har mycket få minnen från min barndom blev frågeställningen ”Vad behöver jag veta för att kunna släppa och gå vidare?”.

Jag lade mig på britsen och blev vägledd ner i djup avslappning. Sedan blev jag guidad till vad Åsa kallar minnenas hus. Som i själva verket var mitt undermedvetande. Här utforskade jag sedan mitt undermedvetna och letade efter gömda minnen. Jag hittade ”minnen” från fosterlivet, spädbarnsåret och fram mot 12-årsåldern. Men det fanns också minnen från livet före det här livet. Från då, när jag planerade det här livet.

Oälskad, oviktig och övergiven

Sedan tidigare så vet jag, att min själ ville lära sig hur det känns att känna sig oälskad, oviktig och övergiven.

Under regressionen så mötte jag både skyddsänglar och guider som förmedlade att jag alltid har varit trygg, älskad och hållen. Allt enligt de överenskommelser som vi gjorde innan jag inkarnerade.

Idag känns Solbritt lugnare för nu vet vi båda att vi aldrig har varit oälskade, oviktiga och övergivna. Utan det har bara varit en illusion.

Sammantaget är jag överraskad över hur effektiv regressionsterapi är.

Vill du prova på regressionsterapi hos Åsa så hittar du hennes kontaktuppgifter på hennes hemsida www.asanyvell.se

Vill du prova en annan kraftfull healingsession för att läka ditt inre barn så rekommenderar Mira dig att prova Advanced Celestial healing & reading

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer