Tankemonster och kopplingen till hypokondri

Det finns siffror som tyder på att vi tänker någonstans mellan 60000 och 85000 tankar per dygn. Och av dessa tankar är ca 95 % automatiska tankar som vi överhuvudtaget inte är medvetna om. En del av dessa är sk negativa automatiska tankar (NAT). Alltså en form av omedvetet/undermedvetet ältande. Vi blir alla påverkade av det som media förmedlar och av all reklam som vi dagligen blir exponerade av. Oavsett om vi är medvetna om det eller inte. Oavsett om vi vill det eller inte så ältar vi. Eller ja, det är våra tankemonster som ältar..

Tankar är en form av energi. Det är när vi tänker samma slags tankar, oavsett om vi är medvetna eller inte, som energin blir förtätad och blir till tankemateria. Och med tiden får tankematerian eget liv och ett tankemonster är fött. Tankemonstret har en förmåga att reproducera sig genom att den skapar en oändlig loop av likartade tankar hos dess värd.

När vi människor inte har full koll på vårt eget energifält är vi oskyddade för andras tankemonster. Likväl som vi utsätter vår omgivning för våra egna tankemonster. Det finns dessutom kollektiva tankemonster som har skapas av t.ex rädslor i samhället. Det finns också ideologiskt skapade tankemonster (destruktiva negativa tankeformer).

Vad har då tankemonster med hypokondri att göra?

Enligt wikipedia är definitionen av ”Hypokondri en ogrundad övertygelse om, eller överdriven rädsla för, att själv ha eller utveckla en svår sjukdom. I vardagligt tal används begreppet ofta synonymt med hälsoångest, nosomani och inbillningssjuka.”

Och vad sker ute i samhället just nu?
Jo många är väldigt rädda för att bli sjuka. En del är rädda för att de själva ska bli sjuka. Medan andra är rädda för att någon nära och kär ska bli sjuk. Det finns också de som har dödsångest och tror att de kommer att dö eller att någon som de håller kär kommer att dö.

Och vad händer?
Jo det skapas en herrans massa rädda tankemonster. Som sedan smittar andra med rädsla för sjukdom/död. Och vad händer då? Jo till slut kommer ohälsa att uppstå i kroppen, antigen fysiskt med fysiska symtom eller mentalt med psykiska symtom, oavsett om vi är medvetna eller omedvetna om det.
Vare sig vi vill det eller inte.

tankemonster, rädsla

Vad är då boten?

  • Lär dig att hantera ditt energifält
  • Ta ansvar för vad du sänder ut
  • Bli medveten om dina omedvetna tankar
  • Utmana dina tankebaserade rädslor – tankar är bara luft (energi)

Olika frekvensmodulerande behandlingar som t.ex Avancerad Celestial Reading & Q-healing kan också vara effektiva för att lätta på den emotionella och mentala överbelastningen.

Välkommen med din bokningsförfrågan

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Lär dig mer